Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Az emberek sem mindig objektív alapon döntenek vásárlásnál.
-
Várj, az egy dolog, hogy itt a fórumon mit írnak az emberek, én világviszonylatra gondoltam. A PH! egy szűk fogyasztói réteget mutat be, amit nem lehet úgy vizsgálni, mint egy nagyobb lakosságot. Én valami ilyesmire gondolok:
https://gs.statcounter.com/platform-market-share/desktop-mobile-tablet
Ugyanakkor ez meg pont a laptopot, az asztali PC-t és esetleg a mini PC-t nem veszi külön, mert valószínűleg nincs hozzá elég adat, hogy külön tudják őket választani. Például hiába nő a desktop az oldal statisztikája szerint, az nem derül ki, hogy pontosan a desktopból mi kezdett el nőni? Szerintem a laptop, Chromebook és hasonló termékek.
Játszani meg egyenesen sokkal jobb az asztali...
Hát nem tudom, hogy több számítógép van-e otthon az embereknél azért, hogy játsszanak rajta, vagy pedig azért, hogy tartalmat fogyasszanak, böngésszenek, intézzék rajta a munkájukat. Ezt is lehetne vizsgálni.
Sokan átgondolják ezeket, vagy saját kárukon megtanulják, és bizony visszatérnek 1-2 laptop után klasszikus asztali PC-re

Pedig a laptop sem egy rossz dolog, de jah... nem egy asztali PC. Kisebb a kijelző, kevésbé kényelmes a használata, stb. Cserébe bármikor mozgatható, kompakt a felépítése és jóval kevesebbet is fogyaszt.
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Én egy darabig ezért agyaltam a 9700X-en, a magas egy szálas teljesítmény miatt. Aztán most úgy néz ki, hogy nem jön össze a platformváltás.
-
Szia,
Lehet egy némileg offos kérdésem? Miért váltottál vissza laptopról asztali PC-re? Ahogy olvasgatom, most az a trend, hogy mindenki laptopra, okostelefonra és tabletra vált, a kalsszikus asztali PC pedig kezd háttérbe szorulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő