Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BalaNce87
üzenetére
Ne aggódj emiatt. Ha kikapcsolod a PBO-t, igaz, hogy nem fog rommá turbózni, de sokkal hűvösebb marad. Jelenleg egy baj van, hogy így kapsz egy alapórajelet, amelyet fixre sem tudsz állítani sok alaplapon. Ezért marad az offset, mint lehetőség, bekapcsolt PBO-nál mínuszban (ami nekem nem vált be), kikapcsolt PBO-nél pedig pluszban, mert jócskán alulfeszel a lap fix órajelre állítva (és állítólag ez is elég gyakori jelenség). Nálam 3.9-n megy most 0.0500-as + offsettel. Így játékvíz alatt netezés közben 35-38 fok között ingadozik ebben a kutya melegben is, terhelés alatt pedig egy csendre hangolt ventilátor profillal sem éri el 67-68 foknál többet. Ezzel a beállítással alig több, mint 5 százalékot veszítettem a teljesítményből CB15 alatt, ami nem nagy fájdalom a csendért cserébe és azért, hogy 1.155-1.199 közötti vcore-ral operáljon csak a lap.
-
Palinko
tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Nekem is van Phenom 2 965BE-m azt cseréltem most és soha nem volt terhelés alatt 50° gyári hűtővel. Ha meg a pasztázás elöregedett jöttek a 100 fok közeli értékek újrapasztázásig
Szerintem nincs semmi baj ezekkel a hőfokokkal, hiába kisebb nm meg minden lehet hogy kevesebbet fogyaszt és kevesebb a hőtermelés is ezáltal közelebb is vannak egymáshoz a dolgok ami miatt jobban terjed az a hő. Nagyon gyorsan képes melegedni, de ahogy átadta a hűtőnek onnan stabil.Nem tudom miért zavar ha a rendszer nem omladozik tőle, ez is csak egy érték, a szobát kicsit fűti ami nyáron nem a legjobb érzés, de ez van, ha kell teljesítmény hő is lesz, ha meg nem kell akkor valami angyon undeclockolt proci és nem lesz gond. Nem véletlen hogy régebben a xeonok is 2 ghz-el mentek stb. 4-5-ön soha nem lesz hűvös, fizikai képtelenség. A Phenomok meg igen csak 3,4-en mentek vagy alatta szóval nem csoda hogy kevesebb hőt termelt és pl az enyém 105W-os verzió volt mint a mostani procik, csak az első verziója volt 120W-os, szóval az sem volt nekik igazán több.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szerintem nincs semmi baj ezekkel a hőfokokkal, hiába kisebb nm meg minden lehet hogy kevesebbet fogyaszt és kevesebb a hőtermelés is ezáltal közelebb is vannak egymáshoz a dolgok ami miatt jobban terjed az a hő. Nagyon gyorsan képes melegedni, de ahogy átadta a hűtőnek onnan stabil.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)