Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jokeph

nagyúr

válasz FatCutter #5511 üzenetére

+1. ;]

A Gauss-görbés grafikonnal bármit ki lehet hozni. :DDD

Csak a megfelelő (-en jó vagy rossz) paramétereket kell alkalmazni.

És hogy ne csak a levegőbe beszéljek:

Ma utol ért a megvilágosodás, végre valami nem a W10 sara. :DD

X HSZ-el előbb írtam ide a topikba, hogy eltünt a W10 kezelőjéből, de mindenhonnan csont nélkül az Alvó mód, abszolút mértékben.

Na már most, a W10 topikban is beírtam, kaptam is jó pár megoldási lehetőséget,amiket végig is csináltam, persze eredmény semmi. :(

Aztán eszmecseréltem Hardstyler kollegával is, és ahogy a BIOS beállításait taglaltuk, eszembe ötlött, mi van ha ez BIOS BUG nálam. :U

Ugyanis nem csak az alvó mód tűnt el, hanem a C state állapotok sem működtek, bár a BIOS-ban engedélyezve voltak.

Most vissza flasheltem a BCKUP_BIOS chipet F41-ről F40-re, és hihetetlen, de ismét megvan minden, mennek a C state-k és megkerült az alvó mód is.

És még egy apróság:

A BOOST órajel is megkerült, ismét megy a 4400 MHZ, F41-es és F42a BIOS-al ez 4325-nél jobban nem ment nagyon, de leginkább 4250-4300 között mocorgott, elég rendesen dobálta.
    A legszebb az egészben az, hogy hozzá se nyultam a BIOS-ban se a PBO-hoz, se az XFR-hez, meg semmi efféle beállításhoz, csak a ram van beállítva 3200-ra, XMP-ből betöltve, meg az IFC van beállítva ennek megfelelően, azaz 1600-ra és 1:1-re.

Tehát, az R5 3600X-em tudja, ami rá van írva, viszont a BIOS íróknak van még mit csiszolni vastagon. :(

Új hozzászólás Aktív témák