Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Foglalt név

addikt

válasz Shkiz0 #4455 üzenetére

Ha mérlegelem mire kell, még annyira sem akaródzik kifizetni ennyi pénzt érte :) Jobbára böngészek és filmet nézek rajta. Dolgozni van dedikált. A képszerkesztést évek óta tologatom, erre sem tennék nagyobb összeget. Évi két játék... Megéri? Inkább a döntő tényező, hogy nincs kedvem 2 havonta hw-t cserélni, mint régen. Ezért is dobtam a 360 radiátort, mert néha után kellett tölteni, a dark rock pro ehhez képest sokkal igénytelenebb. Ez utóbbi még érdekes lehet, hogy melyik foglalatra passzol.
    A stepping a binning miatt jó tipp, más is írta már, ezért extra köszönet, ha mégis kékülés lenne, ezt szem előtt tartom.
    Azt hiszem a legnagyobb baj, hogy el lettünk kapatva és most csak fanyalgok. Mikor a Voodoo2 helyett betettem a ti4200-at, ami a legkisebb volt a sorozatban, azt lehetett érezni és nem volt drágább. Most minden szénné van hypeolva és közben lufi az egész (egy rohadt drága lufi). Vinyót 2 évente szoktam cserélni azonos áron 2x-es kapacitás, ez kb. 2tb-nál akadt meg. Most meg 5-6 éves cpukat hajtunk, amik megfelelő teljesítményt nyújtanak. Elnézést mindenkitől a hisztiért, csak marha nehéz bedolgozni, főleg azt, hogy a többségnek ez így rendben van. Nemhogy azt mondanánk ez már sok, hanem az 500$-s proci hiánycikk, mert elkapkodják.
    Megyek elásom magam. Köszönöm mindenkinek az őszinte válaszokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák