Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palinko
tag
válasz
palfitom
üzenetére
Az nekem sem fura hogy updatelni kell, de az igen, hogy miért nem tudják megoldani hogy csak valahogy bebootoljon a BIOS 1 maggal 200MHz-en, mindegy csak valahogy hogy rá lehessen nyomni az updatere. Aztán ha megkapta a frissítést már látná pont mivel van dolga és menne, de hogy addig miért ilyen lehetetlen megoldani hogy életre keljen a lap csak addig még nem frissítik.
-
freezer922
aktív tag
válasz
palfitom
üzenetére
Úgy értettem, hogy eddig még ilyennel nem találkoztam bár persze ez csak a 3. pc amit magam rakok össze.
Viszont szerencsére ipon-nál veszem és sikerült elérnem őket időben (viccesen 10kor reagáltak az éjszaka megírt bios update kérésemre(nagyon gyorsak voltak), miután 8kor kaptam egy auto mailt, hogy átadták a csomagot futárnak, de mint kiderült még elkapták és updatelik nekem).
Igazából amint ezt olvastam youtube-on találtam is hogyan bios update-eljünk msi board-on videót ami nagyon egyszerűnek tűnt viszont otthoni felhasználót az rosszul érint, hogy ehhez kell egy már támogatott cpu
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest