Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Mobil flották
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Yettel topik
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palinko
tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Igen, igazad van hogy az lenne a legbölcsebb csak nyugodtabban dőlnék hátra ha tudnám hogy oké elértem az ésszerű maximumot és többet nem kell a BIOS felé néznem
Persze értem, hogy azért mondod, mert még lesz frissítés a BIOS-hoz és utána tudjuk véglegesíteni a dolgokat, de nem vagyok benne biztos mikor jön el az-az idő mert érdekes látni hogy a Taichihez már 7 frissítést is kiadtak, az én lapomhoz meg kettőt, nekem az 5007-es újabb Ryzen 2-t kezelni képes verzió van, de ahogy nézem Altair már linkelt is egy új verziót, de én nem vagyok kísérletező kedvemben
Megvárom hogy páran kipróbálják és ha jók a tapasztalatok váltok.#2772 Dragon, nem emlékszem erre a Gear Down szóra, de átnyálazom később újra, bár gondolom nagy különbség a CL 18 meg a 17 között nincs, de ha le tudjuk 16-ra hozni stabilan, esetleg 15-re az frankó lenne, azt hiszem 14-nél már tisztíthatom a CMOS-t mert memória hibával nem indul a lap
Meg ugye én mind a 4 értéket arányosan vettem lejebb mikor próbáltam lehet az is hiba, tényleg ez a RAM beállítás elég zavaros még számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Flint 2 OFF topik
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze értem, hogy azért mondod, mert még lesz frissítés a BIOS-hoz és utána tudjuk véglegesíteni a dolgokat, de nem vagyok benne biztos mikor jön el az-az idő mert érdekes látni hogy a Taichihez már 7 frissítést is kiadtak, az én lapomhoz meg kettőt, nekem az 5007-es újabb Ryzen 2-t kezelni képes verzió van, de ahogy nézem Altair már linkelt is egy új verziót, de én nem vagyok kísérletező kedvemben