Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
válasz
Biga123
üzenetére
Arról nem is beszélve , hogy a régi prociknál meg volt adva a proci VID, azon belül maradtál akkor nem volt gond,. amekkora frekit elbírt hiba nélkül , kicsit visszább vetted és megvoltál.
Ehhez képest most nem tudjuk a biztonságos VID et (max fesz) AC "OC" esetén.Arról nem is beszélve h a CTR is 1.275-el operál , nekem be is ajánlott egy laza 4575MHz-t. Azért gondoltam h az lehet a max fesz amit kaphat allcore.Brekkk: Érdekes h neked be van betonozva a magonkénti vid ed . Nekem meg változik.
-
Brekkk
senior tag
Nálam ez így néz ki Prime 95 303 Small FFT közben.
4,2 Ghz all core turboEDC 90A mi a 3600-nak a felső határa.
PPT 101 W 15%-al magasabb mint a gyárt 88 W-os határ.
TDC pedig 68 A 12 %-al több mint a gyári megadott érték 60 AA VID fesz is csak 1,056 V terhelésen.
A CPU core VOLTAGE (SVI2 TFN) csak 1.125 V.
AUTO beállításokkal 1.25 - 1,29 V is megvolt PRIME95 alatt.
Az órajel pedig nem ment 3975-4000 fölé a PPT limit miatt.PBO-t nem próbáltam, de nem hiszem, hogy ennél jobb eredményeket hozna.
Az értékeim még egy 3600X paraméterei alatt vannak bőven.
Nem hiszem, hogy a sima 3600 és a 3600X között hatalmas eltérés lenne.
Gondolom minden proci 3600X-nek készül, de van ami nem éri el azt a szintet abból lesz 3600.Szerintem ezzel a beállítással tovább él a procim, mint AUTO beállításokkal + PBO
-
válasz
Biga123
üzenetére
igen hát ezt igy elég nehéz minden kétséget kizáróan megállapitani.
és bár keringnek mondák hogy minden chip sokkal jobb mostanában,én azt gondolom
hogy ha az a chip menne minden spect kielégitve minden magon 4500-at
akkor nem az alatt a kupak alatt tanyázna.
szépen ki vannak azok szortirozva mi hová lehet jó. -
Biga123
addikt
válasz
Biga123
üzenetére
Tudom h ez nagyom alap kellene h legyen, de nézzétek el nekem ez az első boostolós procim
Eddig ezeket nem figyeltem, egy normális fesz/ hőmérséklet mellett ami a csövön kifért, így ment az E8200, és az E5450 is
Athlon XP re már nem emléxem de az is bitangul ment.
vCore is the actual voltage the motherboard is delivering to the chip.
VID (Voltage Identifier), put simply, is what the chip is "requesting" from the motherboard.
-
Biga123
addikt
Én ezt mind értem, és elfogadom.
Amit nem értek, az amit betettem megint , ez most az alap 24/7 es setupom amivel bootol.
De itt sem stimmelnek a feszek. [link] Pláne ha a PBO ki van kapcsolva akkor a def értéknél nagyobb áramot elvileg nem kaphat, vagy tévedek? Hisz a Lapnak is megvannak a limitjei, + a procinak is . És ha nem piszkálom a pbo t akkor nem mehet fölé. Ezért nem értem h lehetett ott 1.5V fix fesznél, de azt mondod ott a magonkénti az csak egy kalkulált érték, akkor viszont nem ment a fix fesz fölé, nem fogom erőltetni persze , csak próba volt , félve indítottam prime ot , már azon is meglepődtem h az R20 lefutott
-
Alpi.
addikt
válasz
Biga123
üzenetére
A képen nincs fesz érték. Valós legalábbis nincs.
Vcore-t keress, lehetőleg "Svi2 sense" Vcore-t. Az lesz a fesz, amit keresel.
Nem mindegy, hogy az 1,275-öt mekkora órajel mellett kapja. Ami 4200-on belefér, az simán árthat feljebb ! Nem lehet így, önmagában kiragadva a vcore-t, mint egy db. feszt. vizsgálni.
Az áramerősség inkább lényeges, ami elég komolyan nő az órajellel.
Ez a "Pbo - túlfeszel - fujj - ártalmas - nem ártalmas -de" mókuskerék alapja is.
Nem véletlen reagál sokkal inkább az órajel visszavétellel a terhelés növekedésére mint a fesz. csökkentésével. De nem akarok megint rakni a tűzre.
Kizárólag saját képzetként mondom ezt most csak. De ha átgondolod, lehet látsz benne logikát. 
-
Biga123
addikt
-
worxland
addikt
válasz
ballazol
üzenetére
Igen. A Pro sorozat a csúcskategória, igencsak prémium árért. Abba TLC-t rakni olyan, mint a 6 hengeres Ferrari vagy Rolls Royce. Olcsóbb, meg majdnem olyan jó, de attól még gáz...
Önmagában a TLC-vel nincs gond, nekem is az van, - a 840 Pro és 850 Pro a család többi gépébe került át - csak hát a SLC cache kifogyása után a sebesség, meg a TBW is szolidabb. -
Alpi.
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
" Ezert gondolom, hogy a B550 az kizarva nalam."
Van B550-es lap, ami jó Xoc-ra, mint ahogy az X570-esek egy része (nem akartam "nagy részét" írni) meg nem. Igazából itt az Ln2 mode kb. a Post alatt auto-n is emel egy-két feszt, ezzel Segítve a Cbb-t, így nem kell egy clr cmos vagy egy nem post-oló mem setup után mondjuk -20 / -50 -ig felmelegíteni a potot, ami nem kell mondani, mekkora szopcsika.
Egyébként ettől függetlenül nagyon nagy a szórás chipek közt hidegtűrésre, mind cb, mind cbb téren. Pl az a 3100, amiről pár napja raktam ki screeneket -60-nál cbb-s és -80-nál cb-s.
Pedig Ambient gyilkos, de így 5.2 Ghz fölé nem ment ln2-vel sem. Ugyan abba a setupba utána egy 3600 meg wr-t ment Cinebench-ben. [Speedfastest @ Cb R15] Cb nélkül, fullpottal. Szóval minden mellett, kell szerencse is, nem is kevés néha ,sajna. -
MPowerPH
félisten
válasz
RECSKA
üzenetére
Es mi pluszt ad majd a 980 Pro? A Win betolt 0.5s -el elobb? Kb. annyi. Rendszerhasznalatra folosleges, es ugy melegszik, mint a franc. Es nekem nem kell a TLC -s csoda sem, nem veletlen vettem anno Pro -t, nem EVO -t. Ellenben 1TB-s 970PRO -t mar jo aron lehet akasztani.
-
válasz
MPowerPH
üzenetére
En 960pro-val verettem a raid0-t. Hidd el nekem, semmi ertelme... :) foleg, hogy nem igazan hardveres a dolog ( nvme raid az szoftveres sajnos...)
Ellenben a 980 komolysag lesz am, attol hogy tlc...
Mindenki ugy fel a TLC ssd-tol, mint osember a tuztol... Nyugodtan lehet venni, semmi bajuk sincs, a 980pro kozelebe pedig semelyik masik ssd sincs sebessegben... Csakhat az ara horror....
-
Mumee
őstag
-
MPowerPH
félisten
válasz
worxland
üzenetére
Igen, azert nem is szandekoztam valtani. A PCI-E4.0 -val nyert sebesseg Windows kornyezetben nem adna semmi pluszt, masolni meg nem nagyon masolgatok ezekrol, mert rendszernek, alkalmazasoknak, jatekoknak van hasznalva.
Albigator: Odaverest nem varok, de azt igen, hogy felernek az Intel szintjere. Onnantol meg mar nem kerdes, melyiket kell venni, tok mind1, mire hasznalod majd a geped.
-
MPowerPH
félisten
Az lenne a legkevesebb szamomra, nem akarom kidobni az 1TB -s 970Pro -t a PCI-E4.0 miatt. Sot, inkabb vennek melle egy masodikat, es raid 0 -ba raknam. De vannak olyan dolgok, amik fontosabbak. BIOS -ok fejlettsege, OC opciok a lapokon, a tapkor minosege.
Most elnezve az X570 felhozatalt, ennyiert meggondolando. De en az 5950X -re pajazok, megint. -
GIORGIONE76
őstag
-
MPowerPH
félisten
Tudom, pont errol beszelek. Relative, mi mennyiert sok, de teny, az X570 draga azzal a tudassal, amit nyujt. Azert irtam az uj chipsetet. Bar azert annyira nem gaz, btw Aorus Master csak £375. Ez siman jo. Asus lapok vannak tularazva ahhoz kepest, hogy mit tudnak/nem tudnak.
Gyuri27: Neked kellett volna sorba allni akkor, amikor osztogattak. Tanulj meg ekezetek nelkul szoveget ertelmezni. Tudod, mi a suliban igy tanultuk.
Btw, nem vagyok Inteles, meg fanboy sem, Veled ellentetben. Azt veszem, amelyik jobb. -
Alpi.
addikt
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Ennyi !
Ez így simán "daily"-zhető ! Jó kis chip ! -
FingR86
őstag
gyerekek, kezd nagyon cudar lenni ez a topik mostanság
egyébként meg szerintem a b550 árban budget, de felszereltségben meg pont nem mondanám annak. szóval mindenkinek lehet igaza

b550 toma pl itt aprón új 52 ropi. az egyáltalán nem mondható drágának, felszereltségben meg mégugyan jó, azért is van itt sokmindenkinek.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Gyuri27
üzenetére
Uha, most nagyon megilyedtem am toled.

Az, hogy google forditot hasznalsz, az nem szemelyeskedes, hanem teny. Mar bizonyitottad parszor.
Az 5950X pedig confirmed, nincs szo rola, hogy nem lesz elerheto, szimplan kesobb jon, az 5600X -el egyutt. A 3950X is kesobb jott a Zen2 megjelenesekor. -
Gyuri27
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
Az hogy mit hiszel egy dolog. Most így áll a helyzet, ezek a hírek. És ez hihető is.
Semmi értelme a tr-nek ha mindenki 3900-3950-et vesz melóra.
Még 14 magot el tudok képzelni. 16-ot abban az esetben ha az intel előhoz valamit.
Illetve ha lesz is 16 mag drágán.
[link] személyeskedésből arcból sürgősen vegyél vissza. Mert hamar a modkerbe találod magad.
Egyébként 17% ipc nővekedést, magasabb órajeleket és jobb ccx kommunikációt igérnek, finomodott a gyártástechnológia. Szóval a többszálas alkalmazásoknál is benne van a 12=16 és egy szálon is jelentős lesz a gyorsulás. -
MPowerPH
félisten
válasz
Saccco
üzenetére
Nem olcsok?
Neztel Te X570 arakat? Btw, ahhoz kepest budget.Gyuri27: Ez azert nem ugy van, hogy az valtja. A 16 magos szimplan kesobb jon. Es kotve hiszem, hogy alacsonyabb fogyasztassal a 4 mag 8 szal lemaradast ellensulyozni tudna. Szsmolj mar utana, ahhoz mekkora IPC beli emelkedesre van szukseg. Amit irsz, sehol nincs igy leirva, max neked a google forditoval.
-
Hublot
őstag
Kiváncsi leszek egy 3900X vs 5900X tesztre. Teljesítményben mekkora a fejlődés?
-
Mumee
őstag
válasz
RECSKA
üzenetére
Sajnos én is hasonlóan gondolom az árakat, bár 5600X-re én 80e-et gondolok, aminek novemberre kellene lennie már, aztán majd meglátom. A 3600 se fog egyből leesni 40e alá, de ha a "jósolt" árak bejönnek, akkor 50e alá se, úgy meg sokat nem veszítek a kiváráson.
+40e-nél többet nem adok +2magért. 80->120 vagy 90->130. -
válasz
MPowerPH
üzenetére
Persze. Most is elvagyok, mint a befott. 1440pben valszeg ugyis vga limites leszek... Foleg 165Hzen

A leaked infok szerint az 5600X-nek gyorsabbnak kell lennie jatekok alatt, mint egy 3700-3800X...
Szerintem most ugyanaz lesz, mint a zen+ - > zen2 valtasnal, hogy jatekok alatt a sima 3600 lenyomta a 2700X-et...
Ha nem lesz sokkal dragabb??? Megjelenes utan par nappal vettem a 3600ast, 72eFtert. Ekkor egy 3700x 120 felett volt. Most meglepodnek, ha az 5600X olcsobb lenne 90nel... Es azon is, ha az 5800X pedig 140nel....
-
PAtr0n
addikt
válasz
mosquetoo
üzenetére
Ha az adatlapodon szereplő G-skill Aegis-ekrő van szó, azokkal nekem nincsenek jó tapasztalataim, de én csak 1 vagyok kb a 100-ból (ha nem ezerből)
Az utóbbi hetekben én is sokat kínlódtam a megfelelő BIOS beállításokkal, mert nekem is hasonló gondjaim voltak egy CL17-es Predator kittel (net és idle indulgatott újra főleg)
VSOC, VDDP, VDDG és a DRAM feszültségek manuális beállítása, az autot felejtsd el.
Értékekben a többiek segítenek, nekem így néz ki, így stabil (A DRAM fesz nálam 1,475, de neked nem fog kelleni ennyi, érzésre sztem 1,4 elég lesz az Aegis-ekhez):
-
mosquetoo
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy Kis segítséget kérni.
Volt régebben probléma a Ryzen 3600-mal, hogy folyamatosan újraindult a gép terhelés alatt és alaphelyzetben is.
Itt utána kiderült, hogy XMP profillal volt problémája a gépnek.
Aztán most fél évig semmi gond nem volt vele.Mostanában elkezdte, hogy ha csak simán az asztalon hagyom futni vagy csak netezek vagy film akkor magától újraindul.
Olvasgattam vissza, hogy esetleg más MHZ-n beállítva a RAM ot hátha megoldja de nem jártam sikerrel.
Ma kipróbáltam másik RAM-al is és ott is ugyanez a jelenség.
A gépen a fél év alatt semmi nem változott.
Van esetleg ötletek, hogy mi lehet a gond vagy hol kéne keresgélni ? -
PAtr0n
addikt
válasz
Mclovin
üzenetére
A durva az, hogy még sose találkoztam ilyennel (lehet mert előtte csak inteleztem?), pedig ezt a Win10-et rakom fel mindig legal kulccsal. Ezért se gondoltam rá az elején, csak a 2 nap kimerítő szívás után, és az ágyban kajak megálmodtam, hogy mi van ha no drivers-el telepítem.
És tényleg ennyi volt... hogy ott rohadna meg
(#26726) hackeeeee
Nem értem a B450 Gaming K4-ban miért nincs sehol LLC opció a BIOS-ban...
Használ még valaki itt valami másmilyen Asrock lapot? Van LLC? -
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Ugy nez ki az 5600x csak decemberben jon... Rohadjak meg, megvarom :) A vga most ugy is fontosabb...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Akkor az nem volt az igazi..

Szóval sztem 1.2-1.25V körül bátran lehet adni neki.. Szerintem.
Ha kéri, ha mákos, akkor alacsonyabb, 1.1V körül is elég lehet.Vagy, hagy auto-n, aztán kész.

-
Alpi.
addikt
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Ha jó darabot fogsz ki, a 4.4 sima lesz !
Egy kicsit visszanézel pont raktam be egy-két screen-t egy elég beteg 3100-val. Az pl. 1.088-on tudja a 4.4-et. 
Viszont tudok elég rossz darabról is, ami még a 4.2-vel is kínlódott. Szóval dobj egy imát jó irányba, hátha befigyel egy játékos egyed ! Akkro a 4.4 - 4.5 magassága simán 24/7-ezhető. -
FingR86
őstag
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
akkor ez te voltál?
[link] -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Szerintem nem gáz, amíg megy megy, ha nem, nem.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
Sztem 1.3-ig elmehetsz azzal is bátran, llc3 vagy llc4, atán haccoljon, amibelefér.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GIORGIONE76
üzenetére
#amibelefér

-
GIORGIONE76
őstag
Sziasztok!
Az új gen megjelenéséig egy 3100-at fogok koptatni
tudnátok egy allcore4.2-höz tartozó értelmes fesz (+LLC) értéket mondani?,
amivel még nem crashel, de velünk lesz az erő
előre is köszi
-
Alpi.
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
Alapvetően a túlfeszelés sztem nem a Precision Boost-hoz köthető. Legalábbis magát a módszert lehetne jobban is használni, mint ahogy sok esetben történik. Egyik alapvető gond az, hogy a fesz tartomány kb. ugyan az az összes típusnál, tehát a 4.2-ig boostolóknál is 1,5V körül maximalizálódik meg a 4.7Ghz-ig boostolóknál is. A legelső példányokra még igaz is volt többé - kevésbé, de a minőség óriásit javult és a 3600-osokba is simán akad fullos szilícium alap. Másrészt maga PB / PBO elég hülyén működött, nem igazán téve lehetővé a görbe saját cpunkhoz / igényeinkhez történő alakítását. Egész kis negatív offsetekre is óriásit esett a max boost, stb. Ez viszont sokat változott, tuti, hogy nem minden bios, de az én lapom jelenleg ég és föld, hogy mennyivel jobban "custom"-izálható boost-ot tud. Sajnos nincs lehetőségem arra, hogy több lapot, cput teszteljek, pedig nagyon szívesen csinálnám, így ezek csak az én konfigomra igazak, de ebből látszik, hogy nem maga a cpu precision boost működése a gond leginkább, hanem a kis mértékű konfigurálás / konfigurálhatóság.
Ha szűrsz a nevemre, láthatsz pár videot, screent, ahol szvsz egész szép feszek és órajelek vannak.
(4.6 Ghz körüli boostok és a Vcore még ott sincs több 1,4V - 1,43V -nál.) -
-
R3laX
addikt
válasz
Mclovin
üzenetére
Ja, aha
. Szívtam én is már torrentessel. Ugye a legjobb az MS oldalról letöltött lenne, de az ő szerverük meg néha halál lassú. Ha meg lassú a neted, ott a frissítések leszedése is még egy kínszenvedés. Mindenesetre jó ez a 2 euro most nagyon. Én még 10 euro-ért vettem
-
Mclovin
senior tag
Nem erről van szó, lehet félreérthetően fogalmaztam, én is megvettem a laphoz már régen a Windows keyt, hanem ncore-ról leszedett, majd pendriveról feltelepített Windows esetén van Pro, Home és Enterprise lehetőség is, valamint mindegyikből van egy '+drivers' és 'without drivers' verzió. Na esetembe a +drivers verziót nem komálta (ezt raktam fel kapásból eddig nem volt baj vele), a without drivers pedig fut szépen.
-
HSM
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
Van Intelem is (pl. egy i5-8250U, Kaby Lake R), tudom, hogyan működik az aktuális generáció.
Számomra lényegesen jobban működő, finomhangolható az a rendszer, amíg a gyári turbó órajeleken belül maradok. Én csak annyit szerettem volna a 3600-asommal, hogy a gyári max (4,2Ghz) boost menjen, értelmes feszekkel, AVX alatt pedig nyilván, ami egy jól megválasztott TDP-limitbőlből kijön (ezt szoktam javasolni beállítani a Coffee Lake topikban is a 9900-asokhoz, ott remekül működik, ahogy a 8250U-n is). Ez a 3600-ason kizárólag allcore manuális beállítással lett nálam lehetséges, kellően konzervatívan beállítva, hogy AVX is hűthető maradjon limit nélkül. Nálam a negatív offset-től lelassult, automatán pedig 4Ghz körül is bő 1,35V-ot tol magába, amikor szűk 1,24V is stabil 4,2Ghz-en...
Azért az nem véletlen van, hogy pl. az energy efficiency grafikon így néz ki a 3900XT-n: [link] , egyszálon a lehető legrosszabb, míg többszálon a lehető legjobb eredmény. Pedig egyszálon a 9900K is meg van ám hajtva rendesen gyárilag.... -
Brekkk
senior tag
Mindenki morog, hogy ugyanazok a témák jönnek fel újra és újra, de a összefoglalóban még ma sincs ezekről a felmerülő kérdésekről semmi.
Én május körül vettem a procit és már akkor is ez volt a téma, hogy magas a fesz, magas a hőmérséklet, PBO, All core tuning.
Na erről mindről kéne írni az összefoglalóban, de nem inkább morgunk, hogy megint feljött a téma.
Úgy látszik morogni könnyebb 1000-szer , mint megírni az összefoglalót és hivatkozni rá.
Valahogy az az érzésem, mint az evezős csónaknál amin van vitorla is, hogy nincs idő felhúzni a vitorlát, mert evezni kell. -
MPowerPH
félisten
HSM, ez igy mukodik am Intelnel is... Az egyszalas emelt feszre gondolok. Akkor ha Adaptive offset -el adod meg a VCore -t. Nekem pl. most ez 1 szalon 1.3V, osszes szalon 1.184V, es AVX -el terhelve 1.142V. 5.1GHz.
Persze egyelore ez all core, de pont azon vagyok, hogy par magnak adok magasabb szorzot, elvileg itt mar lehetseges, bar meg nem ertem a mukodeset, foleg adaptive modban. Mikor megadtam 1 magnak 5.4GHz -t, a tobbit hagytam 5.1 -en, az idle feszt ez is feltolta azonnal 1.5V -ra. Nyomtam is ki gombbal, mikor meglattam.
Ugye Intelnel sok dolog meghatarozza ezt, kezdve azzal, milyen scenarioval szamoljon a lap az adott cpu -val, es hogy mekkora LLC -t hasznalsz. De a mukodesi elv hasonlo, csak nem ennyire fejlett. Ha nem vigyazol, itt siman megkinalja 1.6-1.7V -al is a procit, az intelligencia hianyzik belole. Tan csak a CPU VID -jet veszi alapul. -
Albigator
őstag
válasz
Create.
üzenetére
Én már ezért se követem mostanában a topikot. Szerintem a topikgazda is megunta.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
+ Ugye eladtam már a 3700X-em úgyis. Zen3-at várom.Inkább leköt a 3080-3090 topik. "Második" 3080 jár most nálam. 2600X nem kicsit gyenge hozzá.

Dual Rank 32 GB-os Crucial Ballistix-et se tudom normálisan belőni a Zen+-hoz. Inkább nem is szórakozok vele mert nem sokáig lesz ez a felállás (2600X + B450 Prime Plus). -
Srácok, elég lesz már. Aki az elsők között vett ebből a Ryzen sorozatból, mint például én is, már több, mint 1 éve olvassa ugyanezt a f@szságot újra, meg újra. Nekem is az allcore a nyerő, de másnak meg a PBO fekszik, mi a mákos lóf@szt nem lehet ezen megérteni, elfogadni?! Szálljatok már le egymásról, meg a témáról, pls. Mindjárt itt az új széria, majd ott folytatjátok...

-
Gyuri27
félisten
Nincs itt kötözködés. Mikor elmondtad az okosságot hoztam 5 tesztet amiben az egész konfig az általad megjelelöt fogyasztást +30-50 wattot mutatott. Azaz abba az 50 wattba belefért proci, lap, hdd/sdd és néhány venti.
Akkor is megmondtad a tutit. Meg most is. Akkor is kiborult tőle a topik meg most is. Ezért irtam használj intelt, meg nv-t és boldogitsd azokat a topikokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- New World - az új Amazon MMORPG
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem ertem, mit kell ezen annyit turazni.

Keress Vcore-t hwinfo-ba, ne vid-et.
Vcore-t keress, lehetőleg "Svi2 sense" Vcore-t. Az lesz a fesz, amit keresel.
Kizárólag saját képzetként mondom ezt most csak. De ha átgondolod, lehet látsz benne logikát. 
Pedig Ambient gyilkos, de így 5.2 Ghz fölé nem ment ln2-vel sem. Ugyan abba a setupba utána egy 3600 meg wr-t ment Cinebench-ben.