Hirdetés

 • SECTORnooB

  Topikgazda

  "A hit gyülekezete mondatot nem értem", "az átlag vásárló nem ezeket nézi, hanem a "számokat a diagramok végén"."
  Pedig eléggé magától értetődő, de látod látod ellentmondás van bőven, az hogy a felszínes user csak a számokat nézi a diagramok végén félre vezető, mert nem biztos hogy ezeket az eredményeket tudja majd otthon a 4 fal között reprezentálni B-s lapban 2'''''Mhzs memória kittel.Hogy "nagy a szórás" a tesztek között az elöbb említett meltdown pecs nagyobb részben a felelős, lehet trükközni vele hogy nem teszi fel, de a mezei user erre nem fog nagy figyelmet fordítani.
  Minden teszt szubjektív, mert minden tesztelőnek más és más tesztkörnyezet jut. Ha az összes tesztet átlapozzuk és tanulmányozzuk fel lehet állítani egy reálisabb prognózist, amely azt mutatja hogy szépen fejlődött a Ryzen az első generációhoz képest, több helyen felveszi a versenyt a konkurenciával és van olyan környezet ahol jobb is és pont. Mindenkinek mások az igényei és a likviditása, így eltudja dönteni melyik gyártó termékét részesíti előnyben.

  "A kiváncsiság egyeseket arra késztet, hogy felfedezzék Amerikát, másokat meg arra, hogy az ajtó mögött hallgatózzanak." (Jose Maria Eca de Quinteros)