- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Te nyertél.
Felment a legfrisebb verzió a win 10-ből, driver fel, reboot és ugyan úgy nincs kép. Átdugtam a Philips TV-re, ott meg van..
Megnéztem teamviewer-el, mi van, ha a monitor van rajta, amin nincs kép. 1920x1080 felbontás, 60Hz, 0bit színmélység van win szerint és nem tudom állítani.
Megpróbáltam azt, hogy rákötöttem a TV-t, átlőttem a felbontást 1024x768-ra, majd úgy kötöttem vissza a monitort, de akkor se volt kép. Egy 1440p-s Dell monitor ami nem megy.Ez azért így vicces. Életemben nem láttam még ilyet..
Nem az enyém lesz a gép, külön vicc lesz, hogy összeraktam, haver hazaviszi, aztán nézi majd ő is az üres képernyőt 200k-ért..kireka:
Felraktam, eddig bírja, stabilan is van rajta. Hőfokban meg ég és föld. -
Még egy kérdésem lenne:
Porosodik egy BeQuiet Pure Rock hűtő a polcomon, amit szívesen havernak adok. A doboza szerint viszont nem AM4 kompatibilis, a gyártó oldala szerint félig(zöld helyett sárga pipa felkiáltójellel, jelmagyarázatot nem találtam, nem tudom mit takar), de van a csomagban ilyen pattintós felfogatóhoz való cucc, ami pont jó gyárilag a lapon lévő kerethez, annyi bibivel, hogy 90 fokkal elforgatva áll. De mivel dVGA nincs a gépben, annyira talán nem gáz.
A lap mint fentebb írtam egy MSI B450M Gaming Plus. Elbírja a gyári keret, nyugodtan rátehetem?
trol75
Az baba.. Nekem is egy Dell monitor van rákötve. A leendő tulaj pedig egy Samsung TV/Monitor kombóval fogja használni. Hát remélem nem lesz gond vele.. -
Sziasztok!
Egy haveromnak raktam össze egy gépet az imént. VGA nincs a gépben, csak a dGPU a Ryzen 5 2400G-ben. A lap egy MSI B450M Gaming Plus, és 2x4Gb 3000MHz-es Hyperx Predator van mellette.
Összeszerelés után ment fel a Win 10 Home x64(origi, oem). Eddig semmi gond, szépen felment, ment minden.Aztán felballagtam az AMD oldalára, leszedtem a megfelelő drivert a cpu/vga-hoz, majd feltelepítettem és restart. Na itt kezdődtek a bajok: a bootképernyő után nincs kép. Próbáltam a DVI kimenetet egy DVI-HDMI átalakítóval, de ott se. A UEFI beállításokban a kimenetnek az alaplapi van választva, hisz más nincs is a gépben.
Csináltam egy rendszervisszaállítást, majd olyat, amit vagy 10 éve se, a laphoz kapott driverlemezt indítottam el és onnan kezdtem telepíteni a dolgokat, de menet közben megint elment a kép, és vége.
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest