- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok, kérlek, nyugalom legyen, és hagyjátok abba az off tengert. Folytassátok privátban, de ha lehet ne itt.
-
Khm.. Továbbra is. A méyebb Windows témákat, nosztalgiázásokat, szubjektív Windows véleményeket hanyagoljuk.
-
Srácok, lassan túltoljátok ezt a Windows témát, már nagyon off, térjünk vissza a topik témájához!
-
válasz
BerserkGuts #4585 üzenetére
Az ugye megvan, hogy a 2400G IGP-je, meg úgy általában az integrált kártyák nem a legújabb AAA játékokra lettek kitalálva?! Ezek régebbi játékokra bőven elegendőek, amolyan koca játékosoknak való, akik az új címeket max. kipróbálják, esetleg pár régivel játszanak néha.
Ennyire nyíltan nem jelenteném ki, hogy nem szabad 2400G-t venni. Van olyan eset, amikor jó vétel. -
-
Összefoglalót ismételten frissítettem.
Bekerült az Athlon 200GE is, ill. a befagyásos problémának a megoldása. -
válasz
masterful87 #3707 üzenetére
Tessék parancsolni
Bp. Üllői úti Aldi nyitási akciója. -
válasz
Vismajor01 #3704 üzenetére
Megy PÜ.
-
Hát srácok, tudom nem túl gyorsan, de elkészült az összefoglaló majdnem teljesen, még a tuning rész várat magára. Az eddigi linkeket köszönöm, aki tud ebben segíteni, továbbra is elfogadom
Ha valaki hibát vél felfedezni az összefoglalóban, azt kérem privátban jelezze felém. -
Üdv!
Lassan teljesen kész az összefoglaló, 2 dologban kérnék tőletek segítséget
Egyik: Az SR mintájára elkészült egy Raven Ridge kérdőív is, gondolkodtam, hogy beleírjam-e az SR-be vagy legyen külön, de végül inkább csináltam ennek is egyet, így a táblázatban nem keverednek az adatok.
A kérdőívet itt éritek el: [link]Aki csak tudja, töltse ki, hogy minél több eredmény sorakozzon fel benne, megkönnyítva a lap + ram választást.
Az eredmények pedig itt lesznek, remélhetőleg minél több
: [link]
Másik: Ha valaki kicsit jártasabb a tuning részében, és van kedve hozzá, jólenne írni még egy részt az összefoglalóban erről, mind processzor, mind pedig iGPU tuningnál. Én igazából egy egyszerűbb, alap "gyrostalplapóra" gondoltam, nem kell nagyon komoly leírás. Ezt tudja vállalni valaki?
-
Hali!
Elnézést kérek mindenkitől, készülődik az összefoglaló, gyűjtöm hozzá az anyagot is, de 31. után tudok ráállni rendesen, és befejezni, akkor lesz utolsó viszga.
Úgyhogy addig kérek türelmet, tuána remélhetőleg hamar befejezem.
Ill. akinek van a múltkoiakon kívül ötlete öszf-ban, az bátran ossza meg akár priviben, akár itt. -
Köszönöm az ötleteket, jegyeztem őket.
Ha időm engedi hétvégén összedobom mostmár az összefoglalót.(#1225) paperboy
Jó kérdés, de szerintem igen, csak a Pinnacle Ridge-nek van már külön topikja. -
Sziasztok!
Közben dolgozgatom az összefoglalón, gyűtögetem, hogy mit érdemes belerakni, és kérnék egy kis segítséget. Ki-mit tenne bele? Jöhetnek ötletek akár privátban/vagy ide fórumba is.
Kinézetre hasonló lesz mint a Ryzen 1xxx összefoglaló, de tartalmialag szerintem nem lesz olyan hosszú, tekintve, hogy azért vannak hasonlóságok.Szóval akinek van valami jó ötlete ne tartsa magában
-
válasz
OutSider17 #898 üzenetére
Tiszteletem!
(#899) zsoika
No, a PUBG nem egy egyszerű történet. Amennyire tudom borzasztóan van optimalizálva, oda szerintem vérszegény az iGPU, viszopnt a játékkal én sem játszom.
És proci szinten nem árt a 4fizikai mag neki. Én szerintem kérdezz be a PUBG topikba, hátha van valakinek 2200G vagy 2400G-je, ha szerencséd van, akkor tudsz tapasztalati infót gyűjteni. -
Igen, az iGPU kb. GT 1030-al van egy szinten, ezt jól tudod.
A VGA árak pedig már használtpiacon kezdenek beesni, mostanában rengeted bányász rig került fel apróra. RX 570 már ~70k körül is van, csak hogy egy példa legyen.
Jelenlegi helyzetedet megértem, mivel jelenleg HD4850-em van ideiglenesen, én is a kártyák áresését várom.
Úgyhogy én személy szerint R5-öt venném, és iGPU-val kivárnék.Ahogy Outsider mondja, Intelllel lenne erős VGa-d, de gyengébb procid, Ryzennel meg erős proci, egész jó iGPU, de 1050-nél jóval gyengébb.
-
Sziasztok!
Ha nem lenne más jelentkező ill. senkinek sem probléma, akkor a Summit Ridge mellett itt is szívesen lennék Topikgazda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest