- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákosmetélt
tag
válasz
csucsotke #1212 üzenetére
A win7 nem alaplap, hanem proci függő. Nekem az alaplapomban először egy sima ryzen 5 volt, az ment faszán, aztán betettem a 2200G-t és utána telepíteni sem tudtam a win7-et. Sajnos hardware szinten le van tiltva a dolog a 2200G és 2400G prociknál :/ Én sem akartam win10-et semmi áron...
-
-
Mákosmetélt
tag
válasz
consono #1174 üzenetére
A Ryzen 3 2200G (IGP kikapcsolva) + Radeon 7750 játék alatt nálam 45-47 fokot produkált gyári hűtővel.
Ugyenez a proci bekapcsolt IGP-vel (7750-et kiszedtem a gépből) 55-58 fok között mozgott.
Viszont a prime95 úgy leterhelte procit, hogy 80 fokra is felkúszott a hőmérséklet, gyorsan ki is lőttem a prime95-öt -
Mákosmetélt
tag
Sziasztok, kellene egy kis segítség
Olyan Ryzen 3 2200G tulajt keresek, aki a gyári hűtőt használja, a gyári pasztával, tunning nélkül. Tehát olyasvalaki, aki még sosem vette le a gyári bordát a prociról.
Sajnos nekem néhányszor le kellett vennem a hűtőbordát (bios frissítés miatt) és szerintem utána nem pasztáztam fel tökéletesen. Kicsit magasnak tűnnek a hőmérsékleti értékek, főleg játék alatt (66 fok a maximum és még nincs nyár).
Egy tesztet is írok logoutra ebből (is).
Szóval amire szükségem lenne:
- wPrime progit lefuttatni 1024M-et kalkulálva (kb 5 perc)
- és eközben a proci hőmérsékletét a CoreTemp programmal logolni egy fájlba (default 10sec mintavételezéssel logol, az úgy jó is)
- a szobahőmérsékletedEzekből tudnék utána szép kis grafikont készíteni és összehasonlítani, hogy én pasztáztam rosszul a bordát, vagy valóban kicsit kevés a gyári hűtő mérete
Akinek lenne erre 10 perce, kérem jelentkezzen! Természetesen a logout-os cikkben majd név szerint is megköszönöm a segítséget. -
Mákosmetélt
tag
válasz
csucsotke #1137 üzenetére
Tesóm mikor vette a gépet írt a boltnak és megkérdezte, hogy milyen BIOS verzió van rajta.
A bolt azt válaszolta, hogy nem tudják, de ha kéri akkor még vásárlás előtt felfrissítik neki ingyen a BIOS-t
Én sajnos beszívtam a MSI A320M GRENADE alaplapommal (Feb. végén vettem), mert azon még a régi BIOS volt és a bolt ahol én vettem (nem ugyan az mint ahol tesóm vette), utólag csak 1000 Ft szervizdíj fejében updatelte volna a BIOS-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest