- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
válasz
Frigetrus #1467 üzenetére
Én még ezt használom
De cserélni fogom mert komolyabb tuningnál elvérzik.
Bár szerintem nem cpu igényes játékhoz pl:mint a wot vagy hasonlók fölösleges cpu-t tuningolni és akkor rendbe van gyári hőmérsékleten 70fok körül.
A wraith spire viszont azt mondják sokkal jobb még tuningra is való.DEEPCOOL GAMMAXX 200T-re viszont nem sajnálom majd a pénzt.
-
Chaser
legenda
válasz
Frigetrus #71 üzenetére
vrm is lehet más, több/kevesebb fázis, kondik, stb, hangcip, de nem néztem utána, nekem a vdh designra nem tetszik, és rég eldöntöttem ha újra adesktop akkor olyan ami tetszik ház nékül is, piros-fekete meg régen is a kedvenc kombóm volt még s754/939 korszakban ( : az a szép piros biostar alaplap és piros pcb-s kingmax super ram :d
-
Chaser
legenda
válasz
Frigetrus #65 üzenetére
ott is van negatív tapasztalat, de kevesebb, viszont ott több a postoló is, 9 az nem sok
legdrágább lapoknál is van negatív post, kérdés mindig mennyiből mennyi ( :egyébként nem tudom pontosan miben különbözik designon meg látható dolgokon kívül, én is a 4 dimmet keveselltem, de végül is most bőven elég 2x8, maradékból legalább megvana 2200g
ha meg lemennek a ram árak egyszer valamikor és nagyon kell 32gb, akkor veszek 2x16-ot
dp lenne még jó ha lenne rajta, de minden nem lehet tökéletes -
S. Szabi
őstag
válasz
Frigetrus #34 üzenetére
Az msi a lapok RAM kompatibilitási listájában írja azt is. Például B350M Mortar listája.
Más: Ma érkezik a 2400G
, majd csinálok egy rövid összehasonlító bejegyzést az A12-9800-al, pár 3DMark teszt formájában, abból szerintem már a %-os különbség látszani fog.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Frigetrus #26 üzenetére
b350-es lapokbol ebben az árkategoriaban vannak az asrock ab350 leszarmazottai, perpill ezekre joparan panaszkodnak odaat a szaktopikban ( foleg az ab350m-pro4 -re ), aszondanam amig ki nem derul, hogy ez csak egy hibas szeria vagy mas, addig ezeket keruld. van meg msi b350m gaming pro vagy az asus prime b350m-k ezekkel szvsz nem losz melle.
Biosfrissitest ne felejts el kerni, mert meg tutti nem az apusupportos bios van rajtuk. -
füles_
őstag
válasz
Frigetrus #34 üzenetére
Azt sajnos nem nagyon szokták megadni. Ha már a gépedben van a RAM akkor tudod megnézni a Thaiphoon Burner nevű programmal.
Viszont Redditen a Ryzen megjelenésekor volt valaki olyan kedves, hogy összeszedett minden RAM információt, amihez valamilyen módon hozzáfért és ezt megosztotta:
[link] -
füles_
őstag
válasz
Frigetrus #26 üzenetére
Szia!
Alaplapot már fölötted ajánlottak. RAM-ból szerintem ez vagy ez. De inkább a Corsair, mert az nagyobb eséllyel fog menni 3200 MHz-en, ezek a G.Skill-ek sajnos általában nem Samsung chippel vannak felszerelve.Belinkelem ezt a csatornát, szerintem sokan nem ismerik: [link]
Elég jó videókat csinál a srác az APU-król és nagy mennyiségben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest