- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz
Csabi1984 #3803 üzenetére
Szia!
Természetesen van választék, de szerintem sokkal jobban jársz, ha a Milyen alaplapot vegyek? topikban kérdezed meg, mert ott olyanok segíthetnek, akik napi szinten követik a piacot és a jelenleg legjobb ajánlatot adják neked.
-
-
tzabo
tag
válasz
Csabi1984 #1760 üzenetére
Nekem 2400g-n van a gyári.
Mind a négy csavarnál bele kell kapatni a menetbe, aztán ha már tartják a hűtőt a procin, akkor lehet tekerni egy picit mindegyiken. Mondjuk fél fordulat és így kb egyformán erősen szorítja mind a négy lefele mindig., Aztán megint mindegyik fél fordulat és mehet ütközésig a húzás. -
Nimda
addikt
válasz
Csabi1984 #1737 üzenetére
Abba elvileg belefér mindkettő, bár az Enermax a határon van. Ha hűtőt választasz, akkor arra figyelj, hogy a jobb hatásfok érdekében, HDT azaz Heatpipe Direct Touch elven működő megoldást keress. Vagyis közvetlen érintkezéses hőcső, amit nem takar el egy újabb réteg alulemez. A venti zajszintje meg max. 22dB legyen és ezt fel is tünteti a gyártó. Minél nagyobb a venti átmérő, elvileg annál kisebb fordulaton képes leadni halkabban a megfelelő statikus nyomást. Persze nem kötelező az én ajánlásaimat követned.
-
Nimda
addikt
válasz
Csabi1984 #1731 üzenetére
Van némi morgó hangja, amit én zavarónak találtam egy csendes szobában, pláne freki kilengéskor egyszerű műveletek után, hallhatóan fel-le szabályozza az rpm-et. A pure rock csak alulról felfelé, vagy fordítva rögzíthető, vízszintesen nem. Bár ez egy slim, én mégiscsak egy 120mm-es ventivel felszerelt hűtőt vennék, ami nem be-quiet.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Csabi1984 #1716 üzenetére
Nincs, nem is volt, és nem is lesz képi megjelenítésben eltérés az integrált, és a beépített videókártyák között. Ilyen nem létezik. Teljesen értelmetlen a kérdés így... Ugyan olyan beállítás mellett minden videókártyán ugyan úgy jelenik meg egy játék. A sebesség az más kérdés. 60fps fölött ha nem multiban tolod akkor nem veszel észre különbséget, ha nincs microlag.....
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Csabi1984 #1716 üzenetére
Elnézéskérés elfogadva.
Ha adott játékot azonos beállításon futtatod IGP-n és dedikált VGA-n, és mindkettőn azonos FPS-el fut. Akkor teljesen ugyanazt fogod látni.
Szóval nincs különbség.Pár éves játékokhoz ezek az APU-k nagyon jó választások, legújabb játékokhoz már kevés.
-
törölt tag
válasz
Csabi1984 #1667 üzenetére
Itt főleg igp userek vannak, és más topikot nem nézek gpu terén.
Win 10 topikban találtam egy ilyen linket, szóval ms alulmúlta magát, és mi is isszuk a levét. -
törölt tag
válasz
Csabi1984 #1664 üzenetére
WDDM verziószáma változott az április utolsó napjára csúszott windows frissítésben.
Ezen infó tükrében még az inteles oprendszert használtam összeszerelés után, és frissítés után jött elő a piros kék színcsere. Ahogy a többiek is írták részben "megnyugtató" a tudat, hogy nem hardveres a hiba, de ettől függetlenül a felhasználóknak kellemetlen. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Csabi1984 #1634 üzenetére
Én nem XMP profil segítségével húztam a ramokon.
De kisza25 nagyjából felvázolta hogy mik is azok: [link](#1633) Riccsiz_h Húzd le az előlapi USB panel csatlakozóját, nem-e azzal van a baj. Régebben volt már ilyen problémám. Illetve csinálj egy BIOS load default-ot. Hátha csak valami ott lett elállítva. Ki tudja.
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Csabi1984 #1505 üzenetére
Én ezt használom 2400G-vel, 3000 MHz-n szépen megy:
Corsair Vengeance LED 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CMU16GX4M2C3000C15 -
válasz
Csabi1984 #1502 üzenetére
Amúgy egy 3000Mhz-es modul lehet nem megy majd 3000-en, de mondjuk 2666-on meg már lehet, szóval nem biztos, hogy a 2400 mellett döntenék ilyen minimális árdifinél.
Támogatási listában ha 4x4 kiépítésben támogatja, akkor ugyanezt a modult 2x4 kiépítésben is támogatnia kéne elvileg.De szerintem előbb lesz konkrét tanács, ha leírod a kinézett modulok pontos nevét.
-
apa111
aktív tag
válasz
Csabi1984 #1438 üzenetére
Szia!
Asus prime b 350 plust tudnám neked ajánlani ,bár 2-3 ezerrel drágább mint az asrock lap ,viszont cserébe nagyon megbízható .Több mint hét hónapig ment nálam egy r 1700 mellett 4 Ghz-n minden hiba nélkül.Azóta a lap átkerült a 2200g alá 2x4 giga team group elite ram ment mellé @ 2400 mhz cl 16 1,2 v a gyártó ajánlása szerint ,most a 3806 biossal a processzor 3,85 ghz mellett megy a ramok 3000 mhz cl 16 és úgy ,hogy még csak nem is kittben vettem a két ramot.A hűtésről az r 1700 ventije gondoskodik .Ki próbálva játék vízzel a 4 ghz ezzel is ment szépen le is hűtötte .Minden fagyás és egyéb problémák nélkül működik azóta is .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest