-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vismajor01
addikt
En eleve nem tudtam huzni az igpt semerre. Amint adtam ra egy kis kakaot throttingolt mint a fene.
Pedig pont azert vettem, mert mondom 3000 ezres ramkittel meg 3.9ghz procival egy tuningolt ipgvel lehet majd gamelni.
Es egyebkent csgohoz pontosan ennyi hianyzott sztem.
Persze emelle zold kepernyo videoknal, nem elindulo youtube videok etc etc.
Vettem 40ker egy 2.5 ev gyari garis rx 570et es boldog vagyok. Persze igy 120 helyett 160ert lett szamitogepem dehat legalabb elmondhatom h megprobaltam
-
Pano
addikt
Hali!
Próbálkozz meg még a következővel:
1.- Chrome címsorába írd be: chrome://flags
2.- Enter
3.- Keress rá erre: Automatic tab discarding
4.- Állítsd disable-re.
5.- Indítsd újra a böngészőt.Ez az utóbbi időben bevezetett funkciója a chrome-nak, hogy memória spórolás végett a megnyitott, de kicsit régebben nem aktivizált lapokat (vagyis nem kattintottál a fülre X ideje) és azok memóriában tárolt dolgait részben kilövi.
Az elképzelés nem rossz, csak az a baj, hogy sokszor nem működik túl jól, mert még úgy is elég agresszíven tud üríteni a memóriából, hogy annak pl a fele szabad.
Lehet, hogy mivel a Vega 11 is bőszen használja a memóriát megjelenítése + a chrome hardveres gyorsítását, pár memóriaterületen összevesznek olykor és az okozhatja ezeket a fekete felvillanásokat stb.
Persze ez csak hipotézis a részemről, de ki kellene próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Filmgyűjtés
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
- További aktív témák...
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD A10-9700 / 4 mag / Integrált Radeon R7 / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest