Hirdetés

 • bossbob

  lelkes újonc

  Sajnos elég bonyolult a helyzet.

  Itt már annak idején lefutottunk több kört:
  AMD Community ticket

  Ekkor még az volt egyeseknek (nekem nem működött) a megoldás, hogy legacy boot modóban elndultak a dolgok.

  Jelenleg az van, hogy ha felrakom az általad is belinkelt Drivert, akkor telepítés vagy megszakad 43-as hibakóddal (pedig a windows driver telepítője ki van kapcsolva.)
  Ha valamiért mégis végig megy a telepítő és újraindítom, akkor az van amit már másfél éve az AMD communityn is megírtam, hogy a radeon beállítások megynitásakor hibaüzenetet kapok, hogy a driver nem működik normálisan. Eszközkezelőben meg sárga háromszöggel (nem jó driver) jelennek meg a videókártyák.

  HP communityben meg azzal intézték el dolgot, hogy rakjam fel a hivatalos HP drivert, amit 2015-ben adtak még ki és egy szar radeon driver implementáción alapszik, amitől proszívózik és melegedik a gép, úgy hogy egy rahedli játék szaggad is rajta.

  Szóval én ezért dobtam a mobilos AMD apu-kat. Habár számomra ideális lenne a platform, de az AMD sz@rik bele a supportba. Ezért nincsenek reményeim a mobil Ryzennel szemben sem. Korábban is mindenfélét megígért az AMD, hogy lesznek driverek, mégsem verték keresztül azt az OEM-eken az elmúlt 3 évben.
  Szóval nekem ez a HP Pavilion hatalmas pénzkidobás volt. Vehettem volna agy sima i3-as gépet integrált grafikával jóval olcsóbban, mert kb. annyit ér így az egész. :W