- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadde
tag
Én szeretem az AMD termékeit de ezek a hőfokok és egyedi hűtések nem az igaziak kivéve a Vapor Tri-x és komolyabb társaik, nagyon komoly erejük van, elégedett is vagyok de lemondtam róla, meglesem a köv generációt, el is adtam...
-
hadde
tag
Hali!
MSI R9 290 Gamingről mi a véleményetek?
Milyen a hűtése?
Vehetek olyat nyugodtan? -
hadde
tag
Gigabyte WF3 R9 290 OC 80 ért sok? Senki nem akarja elvinni.....
-
hadde
tag
Én a gagyibájt kártyámat akarom lecserélni a hangja miatt meg a hűtése végett, mit ajánlanátok helyette?
-
hadde
tag
Én nem vagyok nagy szaki de a 4K még nagyon a jövő szerintem... a következő generáció bírni fogja megfelelő sebességgel?
-
hadde
tag
Szerintetek ezt a kártyát lehet nyitni?
Compatible adapters detected: 1
PCI ID: 1002:67B1 - 1458:228E
Memory config: 0x500036A9 Hynix
R1: F8010005
R2: 00000000 -
hadde
tag
válasz
GeneraL_XTX #16327 üzenetére
Gondolhatod....
-
hadde
tag
HA tehetném nem vennék gagyibájtot, vizelni kell mert melegszik kegyetlenül....
A hűtés ami rajta van nem is értem miért tették rá, vissza kell venni a teljesítményéből h nagyjából normális hőfokokon tudjon üzemelni. -
hadde
tag
Win8 ajánlott mantle alkalmazásához, nekem nagyon pereg egy 3570k-val és meg sem tuningoltam
-
hadde
tag
Lefrissítettem a Biost F5 re és láss csodát terhelés alatt 75-80 foknál nem megy fentebb alap 1040Mhz-en auto venti szabályozással eltekintve attól h hangos de nem érdekel!
Csak ennyit jelent egy frissítés.
Az órajeleket ettől függetlenül asztalon dobálja felfele valami de nem idegesítem magam rajta... -
hadde
tag
Hali!
Biost hogyan lehet frissíteni a videokarin? -
hadde
tag
Nem hiszem h megsült volna, egyszer feltoltam szépen szakaszosan neki 1200 Mhzre de 100 százalékos venti mellett és nem fagyott nem kockásodott nem volt rendellenesség, tartotta a max 85 fokot és droppolt is lefele a kártya h tartsa a hőmérsékletet!
BF4 et repítette mint a szélvész, ez csak egy 15-20 percet nyomtam neki de rájöttem h ez felesleges, és a gyári hűtőpasztára gyanakszom a hőmérsékletek végett, alap biossal hozza a 38-40-41 fokot a másik állasban melegszik jobban.
Megpróbálok egy Bios frissítést hátha ott van valami zűr.
Vagy szerinted sűlt ? Mert Én nem hiszem...
Ettől függetlenül h új Rendszert raktam és a 14.4 drivert a Ram és a GPU frekvenciái sosincs alap helyzetben,
ugrál fől és le, a GPU terheltség szintén, auto beállítások mellett mikor ugrálnak az órajelek és a kihasználtság 36% fordulat melett 45-50 fokos a kártya. -
hadde
tag
Meg még nekem olyan kérdésem van hogy a Gagyibyte R9 290 vga WF hűtése alatt lecserélem a pasztát javít e valamit vagy inkább hozzá se fogjak, MX2 es van itt helyileg a boltba, az jobb mint a gyári megoldás?
Ha szétkapom szépen óvatosan a Ramhűtő feletti kis hőátvezető lapkák nem sérülnek meg leszereléskor? -
hadde
tag
Én az R9 290.et egy Samsung UE40F6100 TV-n használom és minden probléma nélkül megy rendes HDMI kábelen, ott a TV-d nagyon gyanús h valami megadta magát benne, ha mást kötsz HDMI-re működnek?
-
hadde
tag
válasz
odorgg #16173 üzenetére
Én sem cseréltem volna ha nem BF4-et nyomatnám, 7970 és a R9 290 között is eget verő a különbség!
Ott a Mantle ami rengeteget dob pedig teljesen ki van maxolva a game.
3570k val használom és 100 fps körül rohangál néhol azért beesik egy két részen (80) de legalább is nekem nem észrevehető, valahol meg bőven 100 feletti az FPS.
Ősszel jönnek az ujjak?
Nem izgat nekem ez egy darabig elég lesz. -
hadde
tag
válasz
CsonkaImo #16145 üzenetére
14.4 WHQL Driver, próbáltam net nélkül is mielőtt még tanácsoltátok, zsír új rendszert raktam ezzel nem kellene, nincs vírusom de megnézem a KIS-el.
Igen jó az a hőfok csak nem 100%-os ventilátor fordulatszámmal.
Letöltöm a drivert, felrakom újból a 14.4 et. Lefuttatom a vírusírtót és ha akkor is akkor nincs több ötletem!
Most sima divX filmnézés közben WMP-el 80 fokos volt a kártya
Kézzel fogva is eléggé meleg a kártya... -
hadde
tag
Futtattam Antimalware programot és egyet talált, kilőttem majd újraindítottam és még mindig ugyan az.
Kilőttem a futó programokat mindenfélét ami AMD meg amiket gyanúsnak találtam de nincs eredmény. -
hadde
tag
És az nem lehet h gyárilag rosszul van lepasztázva?
Vagy megsült volna tuning alatt, ki sem fagyot még 1x sem.... Nem értem én ezt..... -
hadde
tag
Valami tényleg használhatja de ezt hogyan tudnám kiszűni vagyvan erre valami módszer?
-
hadde
tag
válasz
Snip3r_HUN #16110 üzenetére
De nálam ez azért kicsit több mint 40 fok
-
hadde
tag
Nem megy semmi a háttérben, vírust sem találtam...videolejátszó sem mozog a háttérben.
-
hadde
tag
Hali!
Ujraraktam a Win 8.1-et és nem szünt meg a problémám a vga-val kapcsolatban, hát ez nagyon érdekes nekemA GPU kihasználtság nulla a ram átlagban nincs 1250-en.
Én magára a kártyára gyanakszom: -
hadde
tag
Halika!
Hát leszedtem a drivert újraraktam majd az MSI Afterbournert is leszedtem akkor is meleget mutatott, a driver uninstalállót is használtam, AMD mappát is töröltem, újraraktam a 14.4 drivert és még mindig alapon van a gpu 0% a ram nincs az egekben mégis hól 40-45-50-55-60 fokoks a vgam!
Lehet h wint kellene újrapakolni?
VAgy a Gigabyte 3D Aurora gépházam szellőzése lenne nem megfelelő. Még mindig a gyári ventik vannak benne! -
hadde
tag
Alapjáraton 68 fokos a vga-m és a ram órajele 1250 mh-en a legutolsó beta driverrel!
Járt valaki hasonlóan és ha igen mi a megoldás? -
hadde
tag
válasz
ricshard444 #15986 üzenetére
Nekem a 7970 Lightning csinált utoljára ilyet youtobe videó alatt és az is beta driver ha jól emlékszem....
-
hadde
tag
A 800W 80+ táp nem bírta.... áhhhhh.... 1200Mhz re belőttem az enyémet és FXF Pro550W elbírta....
Inkább a kártya bakis. -
hadde
tag
Hát ez na
-
hadde
tag
Hát srácok lehet hogy én gondolom így de ennek a a Gigabyte WF R9 290 Oc-nak is vizet dobnák rá....
Dobálja lefele az órajelet Haven 4.0 ban pl röhelyes 1329 pontot kaptam vagy ez User Error és totál nem értek ehhez..... -
hadde
tag
Nem mentettem el de 2470 (Valley) pontot kaptam 1200/1250-en.
Erről mi a véleményetek? -
hadde
tag
Gigabyte R9 290 OC tulaj lettem
Tetszik faintos darab és a Lightningnél is halkabb
Töccik pöpec csak kiváncsi vok mit tud max. órajelen!
Zőld fülű vagyok ennek a tuningjához és kellene egy kis Help Me -
hadde
tag
Köszönöm!Még azért leskelődöm.
-
hadde
tag
válasz
Snip3r_HUN #15818 üzenetére
Hűtés terén, zörög hangos forró?
Mert mindenképp ilyet szeretnék az ára végett. -
hadde
tag
válasz
lowzor #15224 üzenetére
A lightningem is fém a borítás alul felül de nem fogdosom mikor bent van a gépházban, nem nézem egész nap a gépem belsejét...., igaz nem rezeg nem veszek észre semmit, ha műanyag lenne talán akkor sem izgatna, de mondjuk egy ilyesmi árkategóriás kártyánál gagyi hatást kapni...
elgondolkodtató... -
hadde
tag
válasz
attamero81 #15160 üzenetére
Huha, ne ijesztgess
Nekem is a lightningem nyomta de 290 est még nem halottam BS hibáról... -
hadde
tag
válasz
Snip3r_HUN #15139 üzenetére
Grat!
Én is ilyet akarok -
hadde
tag
Ó de nehéz ezt eldönteni, kedves tulajok! valaki tud mutatni terhelés alatt hőfokokat bizonyos kártyáknál?
-
hadde
tag
Huha, nem olyan egyszerű ez. És ami itt van Ph-n ref 290 vízhűtéssel ellátva erről mi a véleményetek?
Ráadjam a fejem h megvegyem vagy maradjak légnél, külön vizezni nem hiszem h akarom ha ujjat veszek... -
hadde
tag
Viszont néztem tesztet Ph-sat a 290x ről, ott Asus nyerő szerintük...
-
hadde
tag
Hát akkor MSI lesz belőle, matricázva van rajta vmelyik csavar?
-
hadde
tag
Hali!
Vásárlás előtt állok és az lenne a kérdésem h a 290-ek közül melyiket érdemes megvenni? Konkrétan a hűtésre gondolnák h mennyire korrektek és hatékonyak minél alacsonyabb zajtermelés mellett! Kis tuning belefér...
Köszi! -
hadde
tag
Megéri a felárát egy 290x a sima 290 elenében?
FHD alá kell egy 3570k társaságába! -
hadde
tag
A kártya melegedéséhez pontosan mi köze van a videokari melegedéséhez?
Tudatlanságból kérdezem... -
hadde
tag
Új rendszer mindenképp..... ha akkor is baj van...
-
hadde
tag
Hali!
3570k cpu csücsül a procifoglalatomban, alapon kihajtja e a sima 290es gpu-val szerelt kártyákat FHD felbontás alatt?
Ha tuningolni kell mekkora tuningnak kell alávetni?
Az alaplapom Asrock z77 Extreme4-M de hiába akarok benne tuningolni nem marad meg a beállításom újraindítás után...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest