Hirdetés
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
N3urotic
csendes tag
válasz
teko99
üzenetére
Úgy voltam vele, hogy ártani biztos nem árt, és amilyen vastagon volt benne a por szinte biztos voltam benne, hogy az okozhatja a gondot, hogy a táp túlmelegszik. A kártya hibát lehet lassan teljesen kizárom, mert ilyen jeleket korábban is produkált a cucc, még akkor is volt egy minimális villogás mikor a két HD 6970 volt benne, bár akkor fagyásig nem ment el. Bár fura, hogy ilyen problémákra teljesen eltérő megoldások vannak, és van akinek egy egyszerű driver csere megoldott mindent.
Egyébként elég jó kártya ez az R9 290x, de mióta megy ez a szívás kezdem megérteni azokat akik váltottak koznolra. Bár én sosem fogok, mert pc-n szeretek játszani, de jó lenne néhány talicska pénz amivel minimalizálni lehet a konfigban felmerülő problémákat

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest