Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Habugi
üzenetére
Azért köszi a segítséget, de nekem ez a vga most nem jött be. Biztos lehetett volna még ezzel tovább próbálkozni, hogy miért nem úgy megy ahogy kéne, de se kedvem, se időm nincs most erre.
Hogy a proci órajel különbség mennyire szól bele, fene tudja, egyik teszt azt mutatja sokat számít, másik teszt meg az ellenkezőjét.Remélem megúszom lap, proci csere nélkül, de ha nem akkor tanulópénznek jó volt, hogy ezentúl csak tuningos procit veszek.

Ghoula: Mindenképp megírom.
mackosajt: Legalább 6-7 játékkal kipróbáltam, mennyivel kellett volna még? 20-25? Nincs időm egész nap a gépet nyomni.
Szóval értem én a viccet csak nem szeretem.
Szerintem a fő különbség az lehet kettőnk közt, meg valószínű még jó pár fan között, hogy nekem abszolút semmilyen érzelmi kötődésem nincs egyik gyártóhoz se. Pont leszar@m, hogy amd, intel, geforce, radeon van ráírva valamire, azt veszem amelyik jobban működik, jobb az ár/értéke. Ha holnap az amd piacra dob egy olyan cpu-t ami jobb mint az intel, ár/értékben is, akkor fogom és lecserélem az inteles cuccot amd-re, semmilyen kötődésem nincs és soha nem is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- ROG Strix GeForce RTX 3090 OC Edition 24GB GDDR6X
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest