Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
A hűtésük általában nagyon jó szokott lenni, talán a 290 amire már nem az igazi, meg alsóbb kariknál az anyagon spórolás. Lehetnének körültekintőbbek. Sokszor komoly gyári tuningos karit dobnak piacra, aztán nem bírja. Bár erről is inkább 660-nál olvastam. Szerintem mindig azt kell nézni adott kártyatípusnál melyik gyártó karija a jó. A Sapphire 7950-em imádtam. (még a régi jó dual X). Az asus 7950 v2-őm egy sz@r volt. Nehéz pontos képet alkotni. A giga árazása és garanciája mellett biztos világ szinten nagyon sok fogy belőlük.
(#11560) daveoff: Ilyen alapon többet soha MSI, amit a 7970 Lightning BE-vel műveltek... Ilyen 1-1 tapasztalat alapján, alakulnak ki a tévhitek. Nem azt mondom, hogy legyél boldog, mert ez történt veled, de butaság ilyen milyen leírni egy gyártót. (és ezt nem azért írom mert most giga karim van. Van ahol én sem vállalnám be, de nem írom le őket)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest