Hirdetés
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Gigáról nagyon sok rosszat lehet olvasni, szerintem lényeges több a gond velük, mint a többi gyártóéval. Nem tudom ez mire vezethető vissza, de szinte már minden VGA topikban kerülendő márkának van kikiáltva, itt is.
Nekem első és egyben utolsó kapcsolatom a Gigabyte-al egy 780Ti személyében volt nemrégiben, a 200K-s kártya nem bírta a gyári tuning értékeket. Féltem is kicsit tőle mielőtt megvettem, de úgy voltam vele, hogy ilyen szinten már csak nincs velük probléma. Hamar kiderült, hogy tévedtem, többet soha gagyibájt....

-
HSM
félisten
Téged mindig elkerülnek az ilyesmik. Az Asus-ból sincs több hibás 280x, mint másból, Giga se ment gallyra több 7900-ból, mint a többiből.

Azért vannak fokozatok, annyira nem rossz a Giga, hogy ettől forrongjanak a topikok, de azért főleg a 7900-ak azért elég sűrűn haltak. A 290-esük amúgy korrekt, de én is viszonylag sok elektronikai problémáról olvastam más gyártókhoz képest. Kár, mert amúgy a 290-es az utóbbi idők egyik legigényesebbnek tűnő Giga karija volt. Azért remélem, idővel megtanulnak rendesen VGA-t tervezni, mert az igyekezet látszik.
(#11553) Devid_81: Részemről ajánlás a Sapphire. Ha zörgeti a venti a műanyag burkolatot, filléres költségből javítható kis lítiumbázisú, EP adalékos, hőálló csapágyzsírral.
Itthon 700 forint körül szerezhető be bringásboltban. 
Ami még nagyon jónak tűnik, az a PowerColor PCS+, bár ott kérdéses, javíthatóak-e házilag a ventik. (A 7950-emen másmilyenek voltak, de azok nem voltak házilag szerelhetők sajnos.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Itthon 700 forint körül szerezhető be bringásboltban.