Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• daveoff

veterán

válasz Asbee #11555 üzenetére

Gigáról nagyon sok rosszat lehet olvasni, szerintem lényeges több a gond velük, mint a többi gyártóéval. Nem tudom ez mire vezethető vissza, de szinte már minden VGA topikban kerülendő márkának van kikiáltva, itt is.

Nekem első és egyben utolsó kapcsolatom a Gigabyte-al egy 780Ti személyében volt nemrégiben, a 200K-s kártya nem bírta a gyári tuning értékeket. Féltem is kicsit tőle mielőtt megvettem, de úgy voltam vele, hogy ilyen szinten már csak nincs velük probléma. Hamar kiderült, hogy tévedtem, többet soha gagyibájt.... :(((

• HSM

félisten

válasz Asbee #11555 üzenetére

Téged mindig elkerülnek az ilyesmik. Az Asus-ból sincs több hibás 280x, mint másból, Giga se ment gallyra több 7900-ból, mint a többiből. :DDD

Azért vannak fokozatok, annyira nem rossz a Giga, hogy ettől forrongjanak a topikok, de azért főleg a 7900-ak azért elég sűrűn haltak. A 290-esük amúgy korrekt, de én is viszonylag sok elektronikai problémáról olvastam más gyártókhoz képest. Kár, mert amúgy a 290-es az utóbbi idők egyik legigényesebbnek tűnő Giga karija volt. Azért remélem, idővel megtanulnak rendesen VGA-t tervezni, mert az igyekezet látszik.

(#11553) Devid_81: Részemről ajánlás a Sapphire. Ha zörgeti a venti a műanyag burkolatot, filléres költségből javítható kis lítiumbázisú, EP adalékos, hőálló csapágyzsírral. :) Itthon 700 forint körül szerezhető be bringásboltban. ;)
    Ami még nagyon jónak tűnik, az a PowerColor PCS+, bár ott kérdéses, javíthatóak-e házilag a ventik. (A 7950-emen másmilyenek voltak, de azok nem voltak házilag szerelhetők sajnos.)

Új hozzászólás Aktív témák