Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunork

veterán

Üdv Szakik!

Ismét jelentkezek. Mi más, mint GPU/VRM értékek...stb. Mérés Aida64 log file. Játék közben meg Afterburner, de a két értékhalmaz egyezik.
    Én ugyebár nemrég vagyok 390 tulaj, abból is az Asus Strix verzió susog a gépben. Házcsere is volt. Hőmérséklet és VGA venti rpm felől érdeklődnék, kérdeznék.
    BF Hardline: GPU max 57 fok, VRM max 52 fok - Ultra (ez nekem meglepő, többre számítottam, két fejezetet toltam végig)
    Crysis 3: GPU max 82 fok, VRM max 70-77 fok - Very high és High keveréke (Welcome to the Jungle pálya, mi más :) )
    Mindez az új házban (Aeneas - remélem a róla készült cikk hamarosan megjelenik itt), és 43%-os fordulaton megy a VGA venti /1700 rpm. (ez nem semmi infó) Mindeközben a PCH értéke 58-61 fok volt.
    Metro LL Redux benchmark nem érdekes, mert alapból hevít, de ott is 5 fok mínusz volt, 89 fok a max
    Fiam közben nyivákol, hogy R6 Siege alatt 43%-os ventivel 75-83 fok a GPU.

Csak annyit kérdeznék, hogy akkor ezek ugye teljesen elfogadható értékek? Figyelembe véve, hogy standard 1700 rpm a fordulat. És azért ez a ház már másik kategória (legalábbis nekem), mint a Zalman Z3.

Új hozzászólás Aktív témák