Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
odorgg
üzenetére
Köszi a tippet, próbáltam.... Talán még emlékszel, én voltam az, aki a közfelháborodás ellenére csak 900/1250Mhz-en használtam a Giga 290 WF3-am, mert úgy volt csak halk, -20mV fesszel.
És persze, akkor még ez elég is volt mindenre, amit játszottam vele.Ez a mostani kártya is egész jól bírja, -20mV-al ez is jónak tűnik a gyári 1050/1350-es órajelein. Lehet, majd tesztelgetem még, hogy érdemes, 900/1100-on BF4-eztem vele, mikor barátnő aludt, ilyen 70 fokok és 1600rpm, néma csendes venti volt az eredmény.

(#39598) Ghoula: Igen, pont ez a bajom. Az XFX BIOS-al nincs bizalmam, mivel egy egész más felépítésű kártyáról való.
Strix is bár hasonlóan néz ki, mégis máshogy van megoldva, azt is kihagynám.
Szval én egy 390X DC2-ről származó BIOS-al lennék boldog, de még csak nyers 390X DC2 BIOS-t sem találtam neten. 
Rákukkantok majd erre az XFX/DC2 hibridre, köszi a linket!
De a szívem vágya egy eredetileg is ilyen karira paraméterezett BIOS lenne. 
Egyébként egész szépen megy.
A hűtésben szinte semmi tartalék nincs Vsync nélkül OC-re, ahogy használom, de gyári értékeken meglepően szépen elviszi, tolerálható zajszinttel.Amúgy a backplate kapott nálam egy ventit, meg majd adok neki mégegyet, az nagyon nem tetszik, hogy gyárilag beszorul oda a meleg, és szétfűt mindent a gépben ami a közelében van.

Az az érdekes, nekem volt előtte egy rövid ideig egy 290 OC DC2-m, és azon is ilyen 69% ASIC volt, a mostani 290X OC-m is 68%...
Enélkül szertinem nem is nagyon bírna vele a hűtő. Amennyire így másfél év távlatából emlékszem, a 290 WF3-asom, ami 80% ASIC volt, az alulfeszelt 900Mhz-emen alig fogyasztott kevesebbet, mint ez az Asus 290-em 1000-en.Bütykölni nem szeretném amúgy, még van rá másfél év garim, azt szeretném épségben tudni, szval addig marad a backplate átszellőztetése.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És persze, akkor még ez elég is volt mindenre, amit játszottam vele.
Strix is bár hasonlóan néz ki, mégis máshogy van megoldva, azt is kihagynám.
Szval én egy 390X DC2-ről származó BIOS-al lennék boldog, de még csak nyers 390X DC2 BIOS-t sem találtam neten.
De a szívem vágya egy eredetileg is ilyen karira paraméterezett BIOS lenne.
A hűtésben szinte semmi tartalék nincs Vsync nélkül OC-re, ahogy használom, de gyári értékeken meglepően szépen elviszi, tolerálható zajszinttel.
Enélkül szertinem nem is nagyon bírna vele a hűtő. Amennyire így másfél év távlatából emlékszem, a 290 WF3-asom, ami 80% ASIC volt, az alulfeszelt 900Mhz-emen alig fogyasztott kevesebbet, mint ez az Asus 290-em 1000-en.