Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Sztem a házad lehet a ludas. Ahogy néztem képeken, a VGA-val egy szinten lévő ventit eléggé kitakarja a hdd tároló rész. Bár nekem nem X-em van, de az én pici Silverstone TJ08-E házamban ennél sokkal jobbak a hőfokok. Ez a VGA brutál sokat eszik, így brutálul melegszik is, és ha a házad szellőzése nem jó, akkor bent reked a rohadt sok meleg.
Én a helyedben lőnék apróról egy jó házat, lehet hogy 15-20k, de egy 100+k-s VGA mellé szerintem megéri, és a ház nem kopik el, egy jót használni tudsz akármeddig.
Én továbbra sem bántam meg a 390-et, jövőállóbb darabnak érzem mint a 970, ahol már most is simán elfogy a 3,5GB Vram bizonyos játékoknál. De a 4 GB is, ezért nem jött szóba a 980 se, na meg az ára miatt.
A 980 ti oké, de annyi pénzt sose adnék ki érte.Ha veszel egy nvidiát mivel az sokkal kevesebbet eszik, messze nem fog ennyire melegedni, de sztem a rendszerhez kell a házat igazítani és nem fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest