Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
A minap megérkezett az új tápegység a gépemhez és ennek apropóján megnéztem mit is bír a 390-es kártyám , korábban a passzív 520 wattos táppal nem mertem kísérletezni feszültségemeléssel.
Szóval végeredményben: alapfeszen, ami 1,25V, 1144Mhz-ig sikerült jutnom. Amikor feszültség emeléssel próbálkoztam számomra elég érdekes jelenséggel találkoztam: +100mV-tal kezdtem és egészen 1305Mhz-ig sikerült feltornásznom a GPU órajelét, csak éppen a kártya már 1150Mhz-nél elkezdett szemetelni, ami kitartott egészen addig amíg el nem dobta magát. A jelenség tipikusan arra hasonlított amikor már a VRAM nem bírja, ezért egészen 1250Mhz-ig csökkentettem a memóriák órajelét ami teljesen hasztalan volt... A dolog számomra azért is volt érdekes, mivel a teljesítményre semmilyen mértékben nem volt hatással, az órajel emeléssel párhuzamosan a kártya teljesítménye is megfelelő mértékben emelkedett. A korábbi tapasztalataim alapján, ha már elkezd szemetelni a kártya az már a véget jelenti, de ennél a kártyánál még +150Mhz-et bírt utána. Szóval valamit nem tudok, vagy ezek a kártyák mind ilyenek és barátkozzak meg a maximum ~1150Mhz-cel?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest