Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casoli
őstag
-
Scholes9
nagyúr
Hali. 80-ért jó vétel egy 1,5 év garis, dobozos Vapor x 290 megbízható eladótól?

-
HSM
félisten
válasz
kalozhun100
üzenetére
Ennek semmi köze a táp minőségéhez. Ez a hatékonysága.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Ren Hoek
üzenetére
50-53%-on ment a venti nalam a DCII-vel, ref pedig 60-65 a witcher 2 alatt. Mas jateknal a ref is 45-50-en ment a venti. Ott asus csondben lett volna.
Annyi a kulonbseg talan, hogy en a power limitet felhuzom mindig, igy jobban melegszik. Szobaban tenyleg nincs hideg, de egyiknel sem volt.
-
TTomax
félisten
válasz
kalozhun100
üzenetére
Vinni fogja bármelyiket,az egy jó fajta táp.

-
TTomax
félisten
válasz
kalozhun100
üzenetére
Persze...Az én gépemet is egy 850W-os viszi,CF 295X2re 1250Wos jó táp elég.Azok a gpu-k alul vannak feszelve...
-
-Solt-
veterán
válasz
kalozhun100
üzenetére
295X2
-
TTomax
félisten
válasz
kalozhun100
üzenetére
295X2
-
Ren Hoek
veterán
...de itt konkrétan a ref hűtővel összemérhető hang volt
az azért nagyon durva... Mennyit mehetett az a venti? 80%-ot? Ekkora szórással nem hinném, hogy átment volna a csekkoláson.Mondjuk ezt egyszerűen megnézhettük volna, ha vannak hőmérsékletek/fanspeed adatok.
Mod: illetve szerintem köze lehetett a villogáshoz is... Hibás chip, túl forrófejű stb.. -
Asbee
veterán
-
lowzor
veterán
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Pedig biztos, hogy nem kéne olyan hangosnak lennie, nálam szinte hangtalanul működik, meg mindenki másnál is, aki megfelelő házba rakja.
Ha neki megfelelő házban volt, akkor max akkor lehetett hangja, ha nagyon meleg volt a szobába, de még úgy is erősen kétlem, hogy a ref-el egy szinten legyen. -
ZozzHUN
addikt
válasz
lowzor
üzenetére
Zárt jól szellőző ház és sajnos nem volt halkabb max 1-2 decibellel

Bár mérőműszer nélkül ez csak szubjektív vélemény lehet.
DCII ventilátor 50% fölött azért már nem mondható susogósnak.
Joshi:
Mert nem akartam kártya nélkül maradni. A ref 290x-et eladtam, ideiglenesen vettem egy 280x dual-x oc-t. Remélem gyorsan legarizzák iPon-os srácok az Asus 290-est, szerencsére annyira egyszerű előidézni a hibát, hogy berakod bármilyen gépbe és produkálja. Mivel a hűtés ezen a kártyán amúgy sem győzött meg, így Gigabyte GTX970 WF3 lesz.
-
ZozzHUN
addikt
Referencia túl hangos volt már, eleinte az ár miatt nem zavart, de 2 hét után már jobban bántotta a fülem

Amúgy DC II-es hűtés is kb ugyan olyan hangos volt a 290-en, és 10 fokkal volt hűvősebb a GPU. Engem nem győzött meg az sem. Egyik VRM 100 fokos volt Witcher 2 alatt, bár kitguru-nak azt mondták az Asus Engineer-ek, hogy csak máshova lett rakva a senzor, azért mér annyit...
-
Casoli
őstag
Win 7 alatt sem fut a Fallout 3. Most raktam tisztán fel. Ugyanúgy kéri a CD-t.
-
Casoli
őstag
válasz
TTomax
üzenetére
Szerintem ezt senki nem feltételezte. XP-s driver ahhoz kellene, hogy XP-n el tudjam indítani. De mivel a Sapphire-os sem tartalmaz 290-hez illesztőprogramot, ezért elvetem ezt a kérdést. Ha lesz időm megpróbálom Win7 alatt indítani. Csakhát ugye az XP-m eredeti, 8.1 szintén.
-
Pardise
senior tag
Hali.
Ma netezés közben elment a kép és zúgott a hangfal mindaddig, míg reset-et nem nyomtam. Most megy rendesen minden. Ez a hiba kb két hete jelentkezett először, azóta csak most volt ilyen. Lehet ez a béta VGA Driver hibája? Vagy mitől lehet ilyen? A legújabb béta driver van fent. Gépem adatai az adatlapomon.
A naplózásban több ilyen WMI hibaforrást találtam, ez mi lenne?
Köszönöm!
-
Ren Hoek
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
Hát ami Fallout 3 GOTY ISO-t találtam + all DLC pack, Win 8.1-en meg se nyikkant... Win 7 64-bit install és konkrétan nulla buggal települt és ment. (MSI 270X-el amúgy)
... megéri mert óriási élmény volt újra Falloutozni, ahogy lemész a metróba és megszólal a zene, szinte érzed a hűvös dohos fuvallatot... közben jönnek a ghoulok. Super-Duper Martban összecsapsz a raiderekkel, meghekkeled a Rob-Co Protectron robotot, miközben Nuka Colát szürcsölsz
Vagy amikor feljössz Washington Monumentnél, és megszólal a US patriot zene - beleégett az agyamba... Ja meg az fetekefehér álomgenerátoros rész a kisvárossal, kutyával, meg a gonosz kislánnyal 
+ Rengeteg kis apróság... Pl Mega-Tont sohasem fejeztem be, és Tinpenny Towert sem. Sőt DLC-ket sem nagyon toltam már ki, The Pitt, meg az UFO-s... Kicsit már nyomasztó volt a sok post-apoc hangulat

Szóval a GOTY biztos megy Win 7-en... szerintem ne sz.pjatok XP-vel, nem éri meg

-
helkis
veterán
-
Ren Hoek
veterán
-
TTomax
félisten
Én majdnem biztos vagyok benne,hogy játszottam Win8on,mindjárt lekapom steamröl és megnézem.
-
Casoli
őstag
Ez most komoly, hogy R9 290 sehogy nem támogatja a Windows XP-t?
Semmilyen drivert nem tudok ráerőszakolni, amivel beindulna a hardveres gyorsítás. Esetleg valakinek van valamilyen tippje? Van olyan játékom, ami csak XP alatt fut, pl a Fallout 3. HD7850 kártyával még ment, de ezzel nem akar 
-
gianni85
veterán
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Ha olyan megoldás, mint a ref kártyán, akkor inkább passzolom, azt sikerült elbarmolnom anno. Úgy tudom az EVGA támogatja a hűtőcserét... esetleg tudni lehet melyik kártyákon megy ez még? ASUS azért lett volna jó, mert 3év gari és jelenleg 86 újonnan.
(#28326) Jani18
és 3év gari... akkor lehet ő lesz a befutó -
Jani18
aktív tag
-
gianni85
veterán
Sziasztok. Asus DC2-es hűtést le lehet szedni a kártyáról garanciavesztés nélkül, vagy mindenképp sérül valami matrica?
-
juve600
nagyúr
üdv
Giga R9 290X -ről vélemény,egy hangszigetelt 5 ventis házba tenném
i5 3470,8gb ram,Fsp Aurum 700-as táp

-
290x Lightning tulajoktól kérdem: a 6 pines, extra tápcsatit rádugtátok a kártyára a 2 kötelező 8 pinesen felül?
Vagy felesleges teljesen? -
Jani18
aktív tag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Június végén már szerintem biztos meg lehet vásárolni.Max Július eleje.
-
Laja333
őstag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Csak felmutatták, hogy tessék így néz ki. De ezt meg különböző oldalakról már az elmúlt héten is láttuk. Bemutatásnál azért illik működés közben is megmutatni, valamint tesztelni.

-
Laja333
őstag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Már kb egy hónapja tudjuk, hogy E3-on debütál.

-
Jani18
aktív tag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Nem olvastam róla semmit,hogy ma lepleznék le.De lehet le maradtam valamiről.

-
Gabe69
tag
50k-t megér egy Asus referencia hűtésű 290 másfél év garral?
-
Jani18
aktív tag
-
Televan74
nagyúr
válasz
kalozhun100
üzenetére
Igen,de 290 refek. A 290X -nél meg elveszett a garipapír,de szerintem az is ref.

-
kalozhun100
őstag
Hirtelen mennyi R9 290 meg 290x lett az aprón
Holnap jön az új zászlóshajó
-
válasz
lowzor
üzenetére
Not bad
...nálam így néz ki.Nagyon szeretem ezt a kártyát, de nagyon várom az utódot, bármi is legyen az. Egy nagyon kedves fórumtárs (Daveoff) jóvoltából, lesz lehetőségem kipróbálni egy 980-at a gépemben. Bár a 980Ti is piszkálja a fantáziám, az új Radeonokról nem is beszélve.

Izgalmas időszak jön.(#28295) asdxv : teljes mértékben igazad van.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és 3év gari... akkor lehet ő lesz a befutó