Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
Annyi talán a kis különbség a két eset közt, hogy te méginkább barkácsoltál szerintem, hiszen gondolom nem kimondottan chipset-re tervezett volt az a blokk, hanem úgy saccperkábé oda passzolt és gondoltad, behűtöd kicsit vele a bordák helyett, jobban a forró chip-et.
Ez viszont kimondottan nagy betűkkel ráírva, hogy csakis kimondottan HD 4870 x2-re dizájnolva, exlúzív pro hűtő rendszer tadadaaaam.... Tehát semmi nem érhetett volna oda semmihez, meg mindennek oda kellett volna feküdni szépen pontosan mindenre... és láttam mikor felrakta, irtózatosan precízen, pepecselve, kínos pontossággal (lehet ez volt a baj... hogy túlparázta) lett megcsinálva, 20-szor is megnézett mindent, mindenhol ott voltak, ahogy kell a hőtapaszok, paszták mit tudom én mik... vagy egy napot pepecselt vele, pont emiatt, hogy nehogy gáz legyen mert drága cucc... Előtte egy 1-2 évvel már csinált ilyet, a 4850-esén cserélte le a gyári hűtést egy jobbra, azzal nem volt probléma.Na mindegy...van ilyen... se la vi...

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Apple asztali gépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motoros topic
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest