Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
saby97
tag
válasz
Cyberboy42
üzenetére
Nem állítom, hogy még egyik driverrel sem működött nekem a FreeSync. Talán a 18.9.1-es driver volt a legfrisebb amikor vettem, azt is tettem fel. Nem igazán tudtam hogy kéne tesztelni úgyhogy annyira nem is érdekelt.
A Chillt használtam, bár a fogyasztás nem zavart annyira, de gondoltam miért ne. Ahogy mondod, 40 és 75 közé lőttem be, egészen sokáig így használtam, aztán feltettem a GRID-et, megnézni mit tud egy régebbi játékban a kártya. 50-60 közötti FPS-t hozott, FHD-ban. Ezen eléggé meglepődtem, mert 2008-as játékról beszélünk. Chill off után és FRTC 300-ra felvitele után 120 felett volt a számláló.
Nem vagyok elégedetlen az 50fps-sel sem, de ha már a monitor képes 75fps megjelenítésére és a játék nem pörgeti ki a kártyát 75fps-nél, akkor igazán hozhatná Chill mellett is.Még a 9600GT-hez én is Afterburnert használtam és most is fenn van, de azt olvastam fórumokon, hogy előszeretettel fagy ki az amd settings tőle. Pedig abban ezer éve adott a normális fan control, és a Wattman speckó beállításait is kiválthatja. Az AMD Setting nélkül viszont gondolom nem megy a FreeSync, ezért nyugdíjaztam az Afterburnert.
Talán a Dirt 3-ban láttam (vagy beképzeltem a marketingnek köszönhetően) a FreeSync értelmét. Ott tényleg szép smooth volt az egész. Bár maga a játék sem valami gépigényes.
Valamelyik nap letöltöttem azt a szélturbinás Freesync demo programot, de úgy szaggat beállítástól függetlenül, hogy öröm nézni. Lehet, hogy nem véletlen nincs fent már hivatalosan, meg azt hiszem nem is Win10-re csinálták, szóval betudom ennek, de azért elrontotta a kedvem.
Egyedül a FreeSync adott okot, hogy AMD-re váltak. Nem bántam meg így sem, de annyira meghozták a kedvem, hogy nem biztos, hogy maradok náluk...
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hardcore café
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Ubuntu Linux
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest