Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
hali
mai nap folyamán sikerült levideóznom, és egyben felfedeznem egy érdekes dolgot, én először proci-ra gondoltam mivel csak az van húzva a gépembe.,na de ott azt írták ,hogy VGA lehet a lúdas, Vram hiba ?!
Na de persze azt hozzá kell tennem, hogy egy restart után futtattam 3Dmark11 / Valley / Heaven / bf4 és semmi , szóval ez elég random jön elő..na de itt vannak videók ,igaz rövid de azért hallani meg látni ..mi ez recsegés meg kép is ilyen lila foltok vagy mi? de nincs kék halál meg ilyenek ,hanem kilép a játékból ,ha nem úgy akkor viszont ctrl-alt-del combó , viszont amit észre vettem ,hogy utána a böngésző( chrome ) kiírja ,hogy összeomlott és hogy indítsam újra , néha jó néha nem .. gép restart után minden ok ..
jah és utána nem indul a valley se tehát nem játék hiba , az is ilyen recsegve indul meg kép is fura és annyi ..egy gép restart után mindne ok! A vga nincs húzva , tápom meg 500w chieftec elvileg elégnek kellene,hogy legyen ..semmi ötletem mi okozza

szerk.: és itt a kártyát nem is OC mode-ba(1120) volt hanem game mode-ba(1080) volt
Új hozzászólás Aktív témák
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő