Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Kicsit mérges vagyok. Voltama 3 betűs üzletben, elhozni a Sapphire 7870 oc-t. Amikor kifizettem és átvettem, látszik hogy ki volt bontva a doboz, a kártya is. Szóltam is, de azt mondták így jön a nagykerből. (ezt tudom is, de azért érdekes)
Ráadásul a sorszáma az A124-el kezdődik, és most néztem, hogy a Sapphir amit kiadott abban az volt hogy a 130 utáni széria az ami nem BS hibás. Azért mertem Sapphire-t venni mert azt mondták, az 2012 vége és idén márciusig bezárólag volt, azóta már olyan szériás kártyát nem árulnak.
Mivel a pénzt már csak utalással adják vissza céges számla miatt, ezért elhoztam, és legalább letesztelem. Úgy döntöttem vuissza fogom vinni, mert nem használt kártyát akarok venni. 8 napom van rá, így legalább a 3 napban játszok egyet.
Ha esetleg valakit érdekel olcsón akkor eladom ha semmi baja. ( úgy tudom a BS az játék alatt mindenképpen előjönne )
Ennél olcsóbban még nem volt , 46900-ért vettem, annyit gondoltam megér. Sajnos én ilyenben mániákus vagyok és soha nem veszek semmiből bontottat, vagy sérült csomagolásút. Azérthamarosan berakom a gépbe és lesz egy kis BF4 és GTA4 teszt. A hangjára is kíváncsi vagyok, és megnézem feszemelés nélkül mennyin megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce GT 710 2GD3H 2GB GDDR3 64bit
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő