Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Mivel most van a PH-n friss teszt amiben van régi proci is (x6), elmondanátok mért van itt mindig ekkora vita abból hogy egy amd nem hajt ki egy 7850-et sem. Sosem értettem ezt, persze ott vannak a 3d markok ahol valóban sokkal gyorsabb az intel.
De itt van egy 7970 a tesztben amihez szerintem simán jó egy x6 is főleg ha meg is lenne tuningolva, az új fx-ek meg főleg. Itt meg mindig megy az hogy : nem hajcsa ki mer nem intel. Meg :batlefield 3 multiban kel nézni!! Mintha mindenki csak arra használná a gépet.
Én már nyomom nem is tudom talán 98 óta a gamét de mindig az volt érvényben hogy egy középkategóriás CPU-hoz is megéri berakni egy felső kategóriás GPU-t mert ha játék számít mindig a VGA lesz a döntő.
Ma azért már illik ful hd-ban játszani valaki megvesz egy 7870-et 60 és nyomja 1280-ban az nevetséges miközben 20k egy ful hd monitor használtban (nekem is annyi volt és nem rossz, LG w2261vp )
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest