- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
spl
csendes tag
A 2992-höz még egy kis kiegészítés. Kábé 1000 boltba telefonáltam. Mindenhol csak DVI-I -> DSUB forgató van (hiába van a képen esetleg másfajta csatlakozóval). Illetve mivel ezek a nagyker képei, nem tudnak nyilatkozni róla, hogy mi is az. Lehet egyáltalán olyat csinálni amit kérdeztem?
Ezt találtam külföldön:
http://www.sourcingmap.com/pc-adapter-p-5862.html
Például ez jó lenne nekem? -
spl
csendes tag
Sziasztok!
Vettem tegnap egy ilyen kártyát: SAPPHIRE 11201-05-20G HD7770 1GB GDDR5 VAPOR-X PCIE
De csak összerakásnál szembesültem vele, hogy a két DVI csatlakozó egy DVI-D (dual link) és egy DVI-I (dual link)-t jelent. Nekem kiterjesztett asztalt kellene használnom két olyan monitoron, ahol DSUB csatlakozó jön ki. Eddig a DSUB csatlakozók végére rátettem egy DSUB -> DVI-I átalakítót és minden rendben volt, mert mindként bemenet DVI-I volt. De most nem tudok mit kezdeni a másik csatlakozóval. Mit lehet ilyenkor tenni??? Esetleg tudjátok hol lehet venni valami átalakítót ehhez a gondhoz? Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest