- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
luise178
tag
tényleg! volt már szó róla, hogy ennek a videokarinak mi a párja, hogy kb ne legyen cpu limites? csak mert én amd vonalon 945/955/965 szinten tudom elkébzelni az álomkonfigot hozzá, mondjuk ezzel a deszkával:
[link]na?
-
luise178
tag
válasz
FragMaster #1872 üzenetére
akkor csak ez a 3 megoldás van?:
1. integrált letilt, és tolom a nagy karin
2. inegrálton töltök le, meg netezek, és mikor gémelni akarok, akkor újrainditás, és jön az 1-es pont, majd utána vissza
3. olyan lapot veszek, amin nincs integrált kari
-
luise178
tag
köszi a válaszoklat! 1 olyat kérdeznék még, hogy próbáltátok olyan alaplapban,amin integrált videokari van?
OFF
tgudtok valami jó cvikket, leírást erröl az integrált videokari cuccrol, hogy hogy is müxik a kettő 1ütt? csak mert kinéztem 1 alaplapot, amin már van 1 integrált videokari, és érdekel, hogy hogyan lehetne összehozni öket. CF-be, vagy külön mennének? ha nem kell nagy teljesitmény akkor a nagy lekapcsol, és csak az integrált megy?
-
luise178
tag
na szasztok!
nézegettem a kártyát /5870/, és nagyon zsir a cucc. amivel nem vagyok kibékülve, hogy ezen is ez a szar hütés van, mint a 4870-en. vagy közel hasonló. tolta már valaki ezt a karit durván? tud jól hűteni? vagy ezek már nem melegszenek annyira? lesz ebböl vizes kiadás is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest