Új hozzászólás Aktív témák
-
phain
tag
válasz
djculture #31454 üzenetére
Viszont megvan (azt hiszem) a hiba!
Nezegettem a gyarto oldalan talalhato osszes video drivert ami csak letezik a notimhoz, es ott van 2db ( HD Grhapics Media Drive, Wireless Display Manager Driver) amit nem tud felrakni. Ha megnyitom a mappait (tele van HDMI alkonyvtarral) az ott levo leirasba benne van, hogy csakis kizarolag 64bites win7 en mukodik!Szoval win7 64 bit kell
Remelem tenyleg ez lesz a megoldas!
-
phain
tag
válasz
djculture #31439 üzenetére
Szia!
Visszaraktam a win7et, csak az alap driverek vannak fent amit a gyarto ajanlott es amikor bedugom a laptopba a HDMI kabelt, akkor probalkozik a tv de csak annyit ir ki hogy "Nincs Jel"Regebben volt xbox 360 rakotve a TV re, szoval megprobaltam EZT is de sehogy se akar kepet adni ha laptopra van kotve.
mediaboxon, xboxon ahogy rakotom a HDMI kabelt egybol van kep, laptopon semmi.
Valami otlet ? , mert megorulok! -
phain
tag
Sziasztok!
Lehet hogy rossz helyen vagyok, elnézést ha igen, de talán itt is tud valaki segíteni.
Nagyon kellene egy kis segítség. Egy Mobility Radeon HD 5650 dedikált 1024 MB GDDR3 kártya van a notimban, es egyszerűen amióta win 8.1 van fent nem tudom összekötni a TV vel (Samsung 7 eves LCD 720p-s), de előtte amíg win7 volt fent a gepen, egyszerűen csak rádugtam és már ment is.
Kérlek titeket aki tud akármilyen megoldást (akár alap beállításokat) az kérem segítesen. Nagyon fontos lenne!
Köszönöm ha valaki veszi a fáradtságot és segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest