- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
czpitti
senior tag
Na de akkormost na : slim hütéééééést kérek de mán
. Cserélni fogom,mert mindenképpen cserélem.Nem akarom se megfőzni se megsütni nem vagyok én szakács.
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Van nekem két 5870-esem,az egyik egy nem várt garancia eredménye
Cf-be szeretném kötni őket de annyira közel van egymáshoz a két kártya hogy muszáj lecserélnem a felsőn a gyári hütést valami slim verzióra.Asus crosshair extreme4-esem van de ebben a deszkában van a két kártya között kb 1-1.5 centi.A gyári hütést levettem már a régebbi kártyáról,zalmann vf 3000 van rajta jelenleg de mint mondottam kellene vakami slim verzió.Köszönöm addig is
-
czpitti
senior tag
válasz
ricshard444 #25637 üzenetére
Enyém felkúszott 80-ra is sokszor
tetszik a zalman valakinek tapasztalat róla?Új gépet rakok össze mert a régit egyben elvitték..szóval egy darabig maradok ennél.ami megvan már az adatlapon ki van írva.
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Ma jött meg az új ( nekem új amúgy használt ) asus 5870-esem.Hűtést tennék rá valamilyet de mit?Na ez lenne a kérdsem
-
czpitti
senior tag
Sziasztok. 5870 oc matrix furmark alatt 102 fok.Az nem sok kicsit??
-
czpitti
senior tag
Sziasztok ehhez: ASUS 5870 OC MATRIX kellene valami megbízható ccc 64 bit-es w7 alá
-
czpitti
senior tag
Sziasztok. Segítség kellene:GIGABYTE GA-MA785GM-US2H AMD Phenom II x2 555 BE (3,2 GHz) THERMALTAKE CL-P0456 Big Typhoon 14PRO GEIL Value 4096Mb 2x2 DDR2 800Mhz KIT COOLERMASTER SGC-2000-KKN1-GP Storm Scout COOLERMASTER Real Power RS-520-ASAA-A1 520W ASUS 5870 OC MATRIX ez a config.A baj az hogy a vga nem működik rendesen.Furmark alatt teljes terhelés mellett 36 fps stabil,de játékok alatt olyan mint egy 9600gt kb (cod5 30 fps )
.újra lett telepítve az os,le lett cserélve a ccc régebbire semmi változása safe mode gomb nem reagál,de a kari új.A táp az cserés mert tuninghoz már kevés lenne.Mennyi az esélye hogy ez a táp kevés volt neki?és mi lehet a hiba?Elfelejtettem:furmark alatt 102 fokos a kari.Nem sok ez kicsit?Nagyon megköszönném a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest