- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
theniel
aktív tag
Ha valakinek van mar 5850 v 70 akkor ha tudja próbálja ki a Battlefield 2 -őt rajta.
Kíváncsi vagyok, hogy az élsimítás működik-e a kártyával, mert eddig nekem egyik ati-val sem (4870,4850,4770) működött.
Köszi! -
theniel
aktív tag
válasz
South Velen #960 üzenetére
5870 X2 ? Egyenlőre 5870-et sem lehet kapni legalábbis azok a hsz-eket nézem.
Az igazság szerinted szánalmas?
Késnek a játákok az tény. És érdekes mód majdnem mind egyszerre tolódott el.
Ezt egyébként egy cikkből idéztem és nem én találtam ki, illetve mire gondoljon az egyszerű játékos, ha ilyesmi történik?
Amellett
Volt nekem ati kártyám 4870,4770,4850
Nem vagyok nv fan, de nem véletlen, hogy nem maradtam a fenti kártyák tulajdonosa.
Igazi tesztek hiányában pedig nem tudom milyen erős az 5870. Szeretném én is ha erősebb lenne érdemben, mint a konkurenciája, de nem látom sajnos ezt beigazolódni. Még a 285 GTX-et is alig veri. Aztán, akkor meg van rá a magyarázat, hogy majd a DX11 en lesz jó.
Én a gyakorlat híve vagyok megveszem a kártyákat játákokat és ha nem jól működnek, akkor megválok tőlük. Szóval az nem fejlődés, hogy hónapokig cikkezgetnek valamiről mindenfélét. Ez a mai világ baja a szövegelés. Rébebben kijött egy cucc és kész. Most meg nagy mítoszok meg majd így lesz meg majd úgy és a végeredmény az tényleg sokszor szánalmas. Legyen szó piros vagy zölt cégről. -
theniel
aktív tag
Látva a nem túl sok 5870 teszetet és elemezve:
Akkor most melyik is a jelenleg a piacon kapható legerősebb VGA?
szóval melyik gyártó gyártja a legjobbat?
Amúgy a szomorú a válaszban az is , hogy az nv megnézi mekkorát üssön és csak akkorát fog amekkorát kell neki. Eddigi ati tesztek alapján sajnos csak kicsit. Szóval nem várható tetemes gyorsulás a vga piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest