- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
h1n1_900 #23979 üzenetére
Gondoltam hogy a Gpu Temp. #2 lesz!
25.fok eltérés azt jelenti hogy rossz a pasztázás(ha jó a pasztázás és a felület is fel van síkra csiszolva max 5-8 fok eltérésnek szabad lenni) vagy pedig a GPU -val érintkező hűtő felület sz@r (sajnos ez minden hűtésre igaz gyári és külön vásárolható hűtők 98% -a sz@rul van gyárilag felcsiszolva, már amelyik mert elég sok csak nagyüzemben marva van és csókolom)
-
-
válasz
h1n1_900 #23969 üzenetére
Ugye egy referencia 5870.es?
Én a VRM FETT -jeire tippelek
(azok repedhettek el vagy engedhette el a forrasztás) elég érzékenyek a REF kártyák digi VRM részei! (sajnos)
Nekem is pont ilyen jelenséget produkált egy 4890 Toxic kari mikor megsérültek a VRM üveg FETT -jei
-
válasz
h1n1_900 #23959 üzenetére
hát igen csak akkor rögtön táp cserével kezdhetsz! 2db 58xx VGA már kajál keményen! nekem a fenti vantage tesztnél ha azokon a beállításokon megy (i7@4000 MHz + HT és a 2 VGA 900/1200 on 590 W -ot szippantott ki a gép a konnektorból ha leveszem a tápom hatásfokát(87.%) akkor kiderül hogy ~510 W körül evett a gép
Ja aki nem méregette eddig akkor mondom bármilyen meglepő Vantage Feature 6 os(Perlin Noise) tesztnél jár csúcson a gép itt mértem a 590 W ot a többi tesztnél átlag 450-480 W volt a konnektoros fogyasztás
-
válasz
h1n1_900 #23946 üzenetére
Kicsit irreális amit írtál!
BeLucZ kolléga jól mondja 9000 körül kell lenni a Vantage Extreme beállításán egy referencia 850/1200 on járó 5870 nek!
mértem 1.et én is 5850.el 900/1200 on (itt van kb 1 szinten a 5870 el)
Nálad valami nem stimm akkor!
Tesztelhetnél egy 3D11 et szintén Extreme beállításon! és egy képet róla ne csak számokat!
-
BeLucZ
addikt
válasz
h1n1_900 #23943 üzenetére
performane módra gondolsz? azzal az a baj hogy nem tudom kihajtani a procival olyan alacsonyan beállitáson de ha meg figyeled a pontokat az extreme gpu pontok szinte valahány esetben pontosan a fele a performance pontoknak tehát P-ben 18200 lenne kb
de majd meg mérem neked ha otthon leszek, csak nekem inkább az extrém beállitások a mérvadóak játékokban isnéztem tpu tesztet is colorful igame gtx 460al amit eredetileg 900/4200al hirdettek meg amin most megy a hawkom, de végül csak 820/4000el adták ki és így a relativ teljesitmény tekintetében a tesztben az 5870 10%al gyorsabb minden tesztelt játékot együttvéve full hdban, na most az enyém csak orajel számitás alapján is nagyon megközeliti szinte olyan, plusz minusz pár %, játéka válogatja, valamiben jobb valamiben roszabb, attol függ mennyire nvs vagy atis a game
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest