- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3kk
senior tag
minden zöld "petty" a multé, szóval tudom ajánlani ezt a megoldást:
c:\Users\(your username)\AppData\Local\ATI\ACE\Profiles.xml
szerkesztése:
name="CoreClockTarget_PCI_VEN_1002&DEV_6898&SUBSYS_E140174B&REV_00_4&2E9A8D61&0&0008A">
<Property name="Want_0" value="30000" />
<Property name="Want_1" value="30000" />
<Property name="Want_2" value="85000" />
</Feature>
<Feature name="MemoryClockTarget_PCI_VEN_1002&DEV_6898&SUBSYS_E140174B&REV_00_4&2E9A8D61&0&0008A">
<Property name="Want_0" value="90000" />
<Property name="Want_1" value="90000" />
<Property name="Want_2" value="120000" />ugyanis a coreclock target Want_0 értéke 15700 (157 MHz) volt ill a memoryClocTarget is kevesebb volt ami túl kevés a windows 7 (és a vista) aero felületkezeléshez ezért tűnögettek elő kisebb nagyobvb létszámmal a zöld pixelek (screen flickering error)
ennyi telt tőlem.. kicsit megnyugodtam...
-
d3kk
senior tag
a trixx nem kompatibilis az 5870-el? mert én valamiért nem látom a listában.. van ennek avalami különösebb oka?
-
d3kk
senior tag
azt meg lehet csinálni egy bios editorral hogy azt az egy fránya GPU/memo órajelet nagyobbra átírjam?
-
d3kk
senior tag
válasz
hülyegyerek #29419 üzenetére
perpill csak egy (Syncmaster 172v) van rajta a főmonitorom (f22s+) pedig az integrál vga-n van (1GB megosztott memoval)
-
-
d3kk
senior tag
-
d3kk
senior tag
válasz
hülyegyerek #29416 üzenetére
yep
-
d3kk
senior tag
most nézegetek dolgokat ezekkel a zöld pixelekkel és annyi a lényeg hogy eddig csak windws felületen voltak.. game és movie közben nem.. szóvl ez lehet tényleg az alap órajel alacsonysága csak éppen nem tudom feljebb venni..
most letöltöm az afterburner-t mert abban vannak profilok, és beállitok benne egy picit magasabb alap órajelet terheletlen állapotra.. ez hátha megoldja a problem-et...
-
d3kk
senior tag
na hát azt nagyon..
-
d3kk
senior tag
1 éve tag az illető, de korrekt volt személyes átvételnél
-
d3kk
senior tag
inkább kivettem mert most 2x reset után is előjöttek a pöttyök...
megkeresem az előző gazdit és szépen visszacsinálom a business-t.. azt mondta a vásárláskor idészem: ,, ha bármi van hívj nyugodtan, nem vagyok az a fajta aki elfutna az ilyen dolgok elől" szóval remélem hogy meg tudjuk oldani..
nameg a másik hogyha nem akarja visszadni a zs-t akkor neki van még egy ugyanilyen amit leeht elkérek és akkor kipróbálom.. ha az sem jo akkor cash back.. nagyon bizom a dologban..
-
d3kk
senior tag
megcsináltam ezt a profilváltoztatást, meglátjuk mit fog csinálni...
hátha tényleg "csak" ennyi a problem..
-
d3kk
senior tag
Feljebb közzétettem az uj eredményt...
-
d3kk
senior tag
no tuning alap órajelen minden
most épitettem hozzá a konfigom szoval az se rossz és azt meg nem is lehet huzogatni sem (i3-2100)
na de a GPU alapon van ez tuti
-
d3kk
senior tag
figyeljetek: szerintetek ha látok a monitoromon zöld pixeleket kb 5-6-ot akkor mi a teendő? (monitor tuti nem..) a videokari még eddig nem ment 55-60 fok fölé...
-
d3kk
senior tag
válasz
hülyegyerek #29348 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat!
amugy az uj proci többször gyorsabb és mindent megér az hogy a ramjaimat huzás meg minden babra nélkül használhatom NEM 1066os frekivel.. majd később gondolkozom hogy lehetne 1600-on használni
biztosan megoldható..
ja és ez a lap amit vettem a procihoz ill aVGA(k) hoz..
az hogyan oldható meg hogy a cuda PhysX számolást egy másik (nvidia) kari végezze.. ugyanis 2x pci-e16 foglalat van a lapon
-
d3kk
senior tag
válasz
hülyegyerek #29342 üzenetére
de én sem akarok kötözködni más is jo cserének tartja
-
d3kk
senior tag
válasz
hülyegyerek #29342 üzenetére
nekem meg érte
és szerintem az számít
-
d3kk
senior tag
Na ez már kicsit megnyugtatott
igaz ez a nyugalom 38.000.-be került hirtelen..
ilyen gyors platformváltásom se volt még XD
reggel meghirdettem a Q6600-at és délután 1 órára már a vevő gépében muzsikált... én meg kb fél órája üzemeltem be a winfost a gépen mert USB-s install kellett mert az uj alplapon nincs pata vezérlő és nekem csak pata-s dvd-writerem van... :XD
Nem rossz
-
d3kk
senior tag
Arra jutottam hogy hirdetem a lapomat ill a Q660at és ha sikerül eladni őket (jutányos áron) akkor "beruházok" egy i3-2100 -ra megy egy 1155ös lapra.. gondolom ezekkel már nem lesz gondom...
-
d3kk
senior tag
-
d3kk
senior tag
mármint tényleg annyi... ez azt adja hogy 4 és 0,4 FPS közötti az értékem...
-
d3kk
senior tag
válasz
Dealer95 #29320 üzenetére
teszt alatt nézzem a gpu használatot?
előtte csinálok egy bios flash-t mert legutobb szorakoztam OSX-el és a lapom alapbol nem ad lehetőséget a megfelelő raid beállitásokra ezért fellöktem egy moddolt biost ami engedélyezi azt a lehetőséget.. na de mindegy megcsinálom először a flasht azután jön egy teszt GPU-Z vel
-
d3kk
senior tag
válasz
Papa18 #29317 üzenetére
de mégis micsoda???? mostmár tényleg nem vagyok képben..
::::
Most nyáron vettem egy G41-P28 MSI lapost
hozzá 2 db 4GB Kingmax 1600Mhz-s RAMot
ez utóbbiakat ujonnan vettem mind2 még garis...
a gépben van egy 320 GB-s sata-s samsung winyo ez már 2-3 éves talán 4
a már említett Q6600 G0 stepping 3,0 Ghz-n "futkosgat" ő is 3 éves körül lehet talán 4
ja meg egy FSP BlueStorm II 500W ez pedig kb 2 éves
-
d3kk
senior tag
bal oldalon az előző tulaj jobb oldalon az én eredményem...
és nem tudom hogy miért.. amugy a teszt alatt először még jól ment a tesz (720p ben ha jol emlékszem akkor 30-40 FPS) azután a physics teszt előtt leesett olyan 2-3 FPS-re... na már most ez nem túl optimális egy 30k-s karitól.. ti mit mondtok mit tegyek? Tanácstalan vagyok.. már 2x ujratelepitettem a Win 7et..
-
d3kk
senior tag
bocsanat.. megsem ment rendesen sokaig.. megint elojottde ez mar nem idetartozik...
-
d3kk
senior tag
nameg a másik hogy reinstall megvolt win 7 x64-el 12.10 es driver fent van és kipróbáltam a MOH legujabb részét.. nem volt rossz de a hangismétlés is elkezdett zavarni.. erre kilépek Google Chrome keresgélek és akkor BAMM!! Na mondom WTF??? A chrome elkezdett laggolni scroll közben bizonyos oldalakon (facebook XD) szóval ez nem tul szép dolog egy ilyen bestiától...
-
d3kk
senior tag
Valaki tapasztalt olyat hogy:
nekem eddig még nem volt ilyen problémám, de most az uj nfs-nél is illetve az uj medal of honor-nál is tapasztaltam hogy olyan mintha visszhangzana a jázék hangja bizonyos időközönként... mintha vmi sz@r filmes effekt lenne de nem... nem tudom mi lehet a problem..
-
d3kk
senior tag
Saphire 5870 Vapor-x-hez milyen win 7 x64 drivert ajánlotok? mert nekem se a WDM (legfrissebb) sem az Amd oldaláról letöltött legfrissebb catalyst-tal nem nyujtott tul nagy teljesitményt..
Configom:
Q6600 G0 2,4 @ 3,0
Kingmax Nano Gaming Ram 1600 @ 1333
FSP BlueStorm II 500W
Sapphire HD 5870 Vapor-x 1GBezkkel sztem egy nfs mostwateddel el kellene birnia.. és nem így történt..
ja és full friss win 7 van a gépen (tegnap telepitettem ujra formattal..)
Köszönöm előre is a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest