Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Igen, erről már írtam régebben ide a topicba is, hogy 1997-2004 között volt egy olyan időszak amikor már egy 2-3 éves gép is vállalhatatlanul elavult volt, mert a fejlődés nagyon gyorsan haladt. Manapság pedig egy 10 éves géppel (2nd gen I széria) még simán el lehet lenni.
Sőt, Zoltán cimborám mai napig egy Core 2 Quad Q8400 processzoros gépen 8GB DDR2 társaságában van el. Az már nekem retro, akárhogyis nézem...Úgy a C2D-k után kezdett az lenni, hogy a fejlődés eléggé lelassult, és a C2Q-k azok amik ma még hellyel közzel célnak megfelelnek, pedig tizensok éves gépekről beszélünk.
-
fatpingvin
addikt
ez azért nagyon élrdekes amit írsz, mert nekem pl a szoftverekhez semmi kötődésem nincsen. ami nekem szoftverben úgymond retró, az most is ugyanúgy megy az asztali gépemen.
nekem inkább az a szórakozás ebben, hogy modern, aktívan fejlesztett rendszereket húzzak fel ezekre az ősrégi vasakra
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Padavan firmware
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
DarthSun