Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Mások az igények ugye, én csak egy értelmetlen (mások számára biztos az) konfigurációt akarok létrehozni egy értelmetlen platformból, ha fogalmazhatunk így.

-ez nekem, mint madness becsípődésesnek, óda füleimnek
Mondjuk az FX 3700 : teljesen jó(XP alatt), csak nálam mint említettem, a flexelős nagyképű konfigokban nem fut Win98 alatt, ez a kedvenc retró rendszerem, így sajnos nekem ez egy amolyan köztes használhatatlan kártya, felette van pár, azok amiatt indokoltak mert XP alatt ledarálják a QFX3700- át.
télen meg fűteni vele : vicc, de télen sem fűtök, kettő gép elegendő a 18 fokhoz, ha kint mínuszok vannak, akkor is, meg amúgyis északi skandináv vagyok...hidegkedvelő. 50cm téglafal+10centis szigetelés a házon.nem szórakoztál ceruza moddal : nem, ilyennek sohasem nem is néztem utána hogy egyáltalán hogyan kell, amit gyárilag engedett tépni, annak néha megnéztem a végét(nem mindíg), aztán ennyi volt nálam a húzás.
-
Pikari
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
A gt a legkevésbé haldoklós a 8800 közül, de ott is 50% körüli a defekt arány.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Disney+
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BMW topik
- Autós topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

DarthSun