Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
KROK640
üzenetére
Egyébként megkockáztatom, hogy ott a géppel (konkrétan a lappal) valami nagyon nem volt kerek. A modem meg a hangkártya egymást eleve ütötte. 525MHZ felett csak akkor tudta behozni a Win-t, ha semmilyen PCI eszköz nem volt a gépben, akkor viszont 1-2 perc belüli fagyás terhe mellett még 866-on is bebootolt a CPU.
A másik gyanús dolog az volt, hogy Celeron 366 + 192MB RAM + TNT1 16MB -ot váltott Celeron 466 + 192MB RAM (ugyanaz a két modul) + TNT2 és a játékokban semmivel(!) sem tűnt gyorsabbnak az új gép mint a régi, sőt, a rendszer Win asztalon, meg nem játékok alatt még érzetre kicsit mintha lassabb is lett volna.Legdurvább a Red Alert 2 volt, ami 6-os tempón is fárasztóan csigalassan futott, még kollégámnál BX lappal 366-os Celeronon, 192MB RAMmal 3-as tempón is érezhetően gyorsabban futott a játék.
De messzebb megyek, Quake 3-ban az otthoni gépemen feltűnően balfhasz voltam, mindenki másnál sokkal jobban ment, aztán akárki jött hozzám mindenki közölte, hogy ez a játék nekem szarabbul fut mint nála, pedig voltak olyanok akiknek rosszabb gépük volt mint nekem.Mai szemmel azt mondom, hogy a lap volt a hunyó (sejtettem én ezt akkor is), hogy a chipset volt ennyire tré, vagy konkrétan hibás darabot fogtam ki (használtan jött), azt nem tudom. De sokszor elképzeltem, hogy egy jó BX-es lappal 466@600-700MHZ-en 256-512MB RAMmal akkoriban milyen remek kis gépecske lehetett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Eladó i7 7700
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun