Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bozont

    veterán

    Végre sikerült beszerelni az FX6100-at az Athlon II helyére. Mondjuk sokat nem tudtam tesztelgetni, de nem szórakoztam sokat, ment a tuning is szinte azonnal. :D Egyből 4GHz-re állítottam, itt sajnos fagyott az Intel burn teszttel, de most 3,8GHz-en stabilnak tűnik. Aztán eszembe jutott, hogy sokaknak droppol az alaplapja és ránéztem én is . Alapból 1,325v-ot adott a lap UEFI-ben, nem is piszkáltam, de max terhelésnél már csak 1,250-et kap a cpu bármelyik monitorozó progival is nézem. Majd ha lesz kis időm megnézem mennyi plusz kell a 4GHz-hez. Az LLC 1/2-re van állítva, a lap szerint ez kell az AM3+ mellé, de majd eljátszogatok azzal a beállítással is.
    A TX3 meglepően jól teljesít, most idle 36C°, de Burn Test alatt is 52C° a vége így 3,8GHz-en, igaz itt már megjön kicsit a cpu venti hangja (50-et állítottam be target tempnek), 1600 helyett 2600-2700rpm sebességre kapcsol. A borda viszont végig csak langyos. Viszont játékok alatt csendes marad.
    Amin nagyon meglepődtem, hogy a Bad Company 2 mennyire cpu limites volt, már full hd-ban is (max beállítás mellett, egyedül az élsimítás és a HBAO van kikapcsolva). Nagy csatában és lerombolt környezet esetén általában be esett az fps 20-30, de inkább 20-25 közé. Most meg kiakad a mutató 60-nál (vsync on). :C

    mod.: A TC és APM természetesen kikapcsolva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák