Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lee56

    őstag

    válasz MiklosSaS #7263 üzenetére

    "Kovezzetek meg erte, nem banom de szerintem profeszionalis celokra csak intel johet szoba. Az AMD tul gyenge ehhez."

    Tessék egy kő :) Mert azért ezt így általánosságban kijelenteni, mintha egy intel salesman-t olvasnék.. Nem jött be az Amd marketing, most Intelt reklámozol? :D Sokkal közelebb állt volna a valósághoz ha mondjuk azt írod, hogy a legtöbb program munkára intelre optimalizált, és bár tényleg még erősebbek is az intelek egyszálas teljesítményben, a multitszálas munkafolyamatok mint pl. a videókonvertálás, jól megy az FX-eknek is :)

    Ráadásul kicsit hendikeppelve is vannak szegények, mint általában a nagyon újszerű technológiákkal ez lenni szokott, nincs felkészítve rá rendesen a win7, gyártástech és egyéb problémák miatt nem tudott olyan magas alap GHz-eken kijönni ahogy szerették volna, pedig mindenki másképp emlékezne a startra ha mindegyik FX +1GHz-el startolt volna, kb ahogyan eleve eltervezték.

    Az meg hogy hagytad hogy a marketing felerősítse az elvárásaid az már egyéni szocproblem :) Én mondjuk inkább a teszteknek meg a fórumoknak hiszek, és soha nem vennék egy terméket a 0dik napon, pontosan a marketingcsapda miatt, legalább tanultál akkor belőle, drága lecke, de hasznos :)

    No Comment

Új hozzászólás Aktív témák