Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bozont

    veterán

    válasz MiklosSaS #7263 üzenetére

    "Kovezzetek meg erte, nem banom de szerintem profeszionalis celokra csak intel johet szoba."
    Mondjuk ezt nem is vitatja senki, de a legtöbb ember inkább játékok szempontjából vizsgálja a processzorokat (ahogy én is, mert arra kell), csak sokszor kifelejtik ezt a fontos tényezőt ha vitáról van szó.
    Játékokban és főleg, ha magasabb felbontásról beszélünk, már megcsappan az intelek előnye, 1-2 játékban gyorsabbak csak, sokszor ott is minimálisan (most csak egykártyás rendszerről beszélek, CFX/SLI esetén nem tudom mi a helyzet). Olcsóbb szegmenseben egyértelműen egy F6100 vagy esetleg Phenom II X6 (ártól függően) a legjobb vétel, míg mondjuk 50-60k kategóriában már inkább egy 2500K-t vennék én is. Persze egy gyengébb vga-hoz (mint ahogy sok embernél látom) túllövés már egy ilyen intel, szóval azt sem árt figyelembe venni vásárláskor, hogy mit kell kihajtani és azt mekkora felbontáson (persze ha mellette munkára is van használva a gép az megint más tészta). De egy valami biztos, aki kimondottan Blizzard játékokhoz vesz gépet, annak csak is valamelyik Intel SB az ajánlott. :D

    mod.:
    "Elhittem azt a kurva marketinget amit beharangoztak"
    Én mondjuk nem emlékszem olyan túlzó marketingre, inkább a fórumokon kapták fel a dolgot az emberek, nekem már megjelenéskor sem volt túl nagy csalódás a bulldozer, hiszen nagyjából tudtam mire számítsak. Persze kicsit gyengébb lett, mint amit vártam, de nem sokkal és most már egész jól beállt az áruk is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák