Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vyce21

    tag

    válasz Krogoth #70999 üzenetére

    Elég meggyőző teljesítmény :)

    (#71001) Hencso:

    Most nagyon megleptél ezekkel az adatokkal. :Y Meg látszik egyáltalán nem értek a játékvizekhez. Laikusként azt hittem azért egy DRP3 szintjét legalább tudja. Ha már papír forma szerint a víz 320W+ TDP a 250w-os DRP3-al szemben... :F :Y
    Ezzel teljesen lebeszéltél a játékvizekről. Legalább is ebben az árszegmensben.
    DRP3 nagyon szép eredményeket produkál, és messze a legszebb hűtő szerintem. Legalább is az én fekete piros össze állításomba az illik a legjobban :)

    (#71002) propetya85

    hehe :DD Porbáltam úgy választani házat, hogy minél nagyobb hűtő és minél hosszabb vga férjen be. Plusz jól is nézzen ki. Na és persze árban is férjen be a keretbe :)
    Egyébként iszonyat jól néz ki a Corsairt 540. De én személy szerint nagyon sajnálnék ennyit ki adni csak egy gépházra.

    (#71019) bebe159

    Erről a hűtőről nem is hallottam eddig. Nagyon jó teljesítménnyel bír ahogy elnézem az eredményed és a teszteket róla.

    Összegzés: :))

    Leszűkült a kőr 2 hűtőre. Noctua NH-D15, Thermalright SilverArrow IB-E Extreme,

    A Silver egyértelműen a legjobb, legalább is tesztek alapján jobban teljesít mindegyiktől. Viszont valami borzalmas milyen hangos max fordulaton. Nem nagyon zavar a zaj igazából, de ez már szerintem elég sok.
    D15-ről nem tudok sok mindent írni, pár fokkal marad el a Silvertől. Cserébe viszont szinte hangtalan. Tökéletes minőség. Plusz tuti lesz/van hozzá am4 felfogatás :D Egyedül talán a kinézete, a barna színe nem tetszik. De az legyen a legkisebb baja :D

    Mivel mind a kettő egy árban van, teljesítményben is szinte agában vannak. Ezért mindenképp a csendes és híres Noctua lesz a befutó :)
    Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget. :D

Új hozzászólás Aktív témák