Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Omli85

    őstag

    válasz Pro!Petya #68865 üzenetére

    Kérdés, hogy a "talán"-ért megéri e egy combosabb lapra költeni ? Esetleg aprón vadászni egy jó árú Sabert azzal tuti nem lesz gondod, ha abban nem tudja akkor nem tudja :D.
    Mint írták is páran nincs rá garancia, hogy viszi az 5+GHz-t, de amennyiben ez a cél oda bizony tetszik nem tetszik nem árt egy 990-es jobbfajta deszka nincs mese, ja és egy kraftos hűtés :). Aztán meg másrészről mérlegel is az ember, hogy ha ugyan viszi az 5GHz-t megéri e mert nálam se mókás, hogy riaszt paks ha aktiválom az OC-t oszt még Putyin tol rá kis plusz kraftot hogy ne menjen vissza az ország a kőkorba :D...
    Tény hogy érzékelhetően fürgébb 5GHz-n egy FX-es rendszer de nem mindegy milyen áron persze átlag felhasználás esetén játékok stb semmi extrém durva terhelés lehet hogy járható opció lenne de számomra nem az mert nem véletlen van vizezve a gép ha kigyullad videó kódolás alatt akkor legalább eloltja magát... talán... :))
    Killer deszkám gyulladt már fel nem kívánok ilyen élményt senkinek mikor azt látod perifériából, hogy nini egy kis lángocska xD... / és nem OC miatt / :D mondjuk anno Phenom szériában volt szerencsém MSI deszkához is ami OC nélkül hasonló jelenséggel begyulladt pedig az sem egy fapados darab volt mert egy DKA790GX PLATINUM.. :) szal lehet csak én vagyok elátkozva xD. Asus még nem gyulladt fel nálam így a jövőben maradok ennél a márkánál azt hiszem :D.

    (#68866) Od!3 : Szinte bármelyik értelmesebb 970-es deszka Giga, Asus lapok itt a nagy többségnek eléggé beváltam még OC-ra is.

    [ Szerkesztve ]

    ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

Új hozzászólás Aktív témák