Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lee56

    őstag

    válasz Jakuskacsa #68098 üzenetére

    Na azért 4 GHz még elérhető messzeségben van talán azzal a lapp és hűtő kombóval is. :)

    Amúgy is 4+1 de szerencsére a jobbik fajtából, a ds3p már egy javított kiadású széria, van sok roszabb is, ezen legalább valami bordát odabiggyesztettek a VRM-ekre, mégis jobb mint a semmi..

    Tekintve hogy a legtöbb FX azért képes még alulfeszelve is elérni a 4Hz-et, csak finomhangolás kérdése, kivéve hogyha nagyon nagyon antituningos FX-et fogott ki persze, de ehhez azért mák kell 99.99%-ok szerintem azért képes erre. :)

    (#68096) sanyierik : Azokon kívül amiket írtak már neked összefoglalót olvasd el stb, egy két tippet adok én is; először is, nagyon figyelj minden hőmérskleti értéket, CPU-én kívül még fontos 4+1-nél különösen a VRM-é még, ha van fölös kis ventid, valahogy applikáld arra a területre, ha nagyon forró lenne terhelésre.

    Azán pedig feszültségekhez ne nyúlj semmit ne állíts fölfele, csakis lefelé :) CPU feszt autóról állítsd manuálra azzal kezd és indulj el mondjuk 1.35 körülről 4GHz-en (20-as szorzó kell hozzá), aztán menj addig amíg valahol el nem hasal, utána egy szinttel feljebb állítod és megvan a stabil szint. :)
    Előtte mondjuk nem árt megnézni hogy automatán a lapod mennyi feszt ad a mostani alapbeállításokban, Ez még hasznos lehet később, meg hogy megtudd mennyivel felül feszelte volna ha úgy hagyod. :)

    [ Szerkesztve ]

    No Comment

Új hozzászólás Aktív témák