Hirdetés

 • Omli85

  őstag

  Rájuk kell hagyni, ott vannak a videók, tény és bizonyíték. Aki ezt épp ésszel nem tudja feldolgozni arra nem is érdemes sem energiát sem időt pazarolni ;).
  Én is tisztában vagyok vele, hogy az AMD nem tökéletes de lesz@rom mert szeretem és hozza azt ami nekem kell.
  Plusz mivel szeretek buherálgatni ár teljesítményben nekem tökéletes, a konkurencia meg egyszerűen nem szimpatikus és kész :D.
  Én a gyártót szeretem minden hibája ellenére, olyan ez mint mikor leszólják az embert miért farag egy 30 éves zsigulit.... hát azért mert csak :D. Nekem szórakozás bele ölni ezekbe az időrabló dolgokban órákat, napokat, heteket és mikor elér valameddig az ember amit amolyan célnak tűzött ki az jó és kész.
  Persze egyszerűbb lenne megvenni a komplett kék pakkot bepattintani és kész ott van oc minden nélkül lehet molyolni, csak nekem az nem kell... mert nem és kész :D.

  Ettől függetlenül nem vagyok elvakult és tisztában vagyok az erőviszonyokkal én is, de messze nincs olyan szar helyzetben sem CPU sem VGA piacon az AMD mint ahogy az sokan gondolják. Persze ez személyes véleményem a dologról.

  ASUS CROSSHAIR VI HERO, AMD Ryzen 7 1700@3.8Ghz , RX Vega 56@64, G.SKILL 16GB Trident Z DDR4 3200MHz CL16, Corsair TX850M 80+ Gold