Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz Habugi #57147 üzenetére

    Hogy megeri e vagy sem az penztarca fuggo :) 2 hete eladtam a lapot procit (aki nem tudna 1 eves Sabertooth Rev 2.0 meg FX 8350) es az eredeti arahoz kepest 20-30£-al olcsobban... Van ra kereslet boven szerintem, siman raraboltak ebay-en.

    Egyeni igenyekhel lehet igazitani kinek mi kell vagy milye van, az biztos hogy a foglalat es az FX mint termek mar nem resze az AMD jovojenek (zarojelben next gen API-k ezt megvaltoztatjak :) ), ocsem a kis 6300-aval meg egy 7870-es kartyaval koszoni szepen, eleg neki mindenre amire kell.

    Titan X - FX majd DX12-es, Vulkan-os jatekok alatt fog jo paros lenni, a jelenlegi jatekok alatt meg szinten jo, Vantage teszt meg nem tudom, stabilitas tesztre jo, de dx10 alatt nem lesz maximalisan meghajtva, ellenben dx12 alatt a proci fog aludni amig a graf kartya beszarik a melotol... :) Az FX-ek rengeteget fognak profitalni az uj API-kbol, oda inkabb VGA kell majd eros, addig is megbirkozik minden jelenlegi jatekkal uh vegul is lehet jo valasztas :) EXtrem ;]

    Azert amit Linux alatt lemuvelt az FX az azert nagyon imponalt, ott nagyon muzsikal a cucc, foleg ha valaki tol egy passthrought, berak XEN -re egy Win 7-et es Virtualizalt kornyezetben jatszik. Elmebetegseg, de kb par % teljesitmenyt buksz egy VM-n ahhoz kepest ha a hardverre pakoltad volna a Win-t es onnan tolnad a jatekot. Es egyszeruen megy, adja magat, nem kell trukkozni (csak egy picit :) . Most meg ugy kellett valogatnom az alaplapot - procit hogy tamogassa... :)

    FX nagyon jo architektura, jo elgondolas, csak... :)

    Ja es nagyon szeret(t)em, meglassuk a kov generacio mit alkot, jonak igerkezik, kiderul.

    [ Szerkesztve ]

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák