Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vbbb

    őstag

    Hali!

    Létezik olyan, hogy az oprendszernek nem tetszik az Intel Burn Test, esetleg összeakadt valamivel? Prime 95 megy szépen akár fél napig hiba nélkül és közbe használom a gépet is. Az előbbinél meg újraindul, nem sikerül a teszt (Max, Very High-on)

    Olyat ír ki közben, hogy a „A képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt” WTF. 3DMark-ot is futtattam a biztonság kedvéért meg játékokat, a kártyának nincs baja.

    Mi köze a kettőnek egymáshoz, ilyet még nem láttam. Bármit állítok be neki szinte mindig ez történik Intel Burn Test alatt, a gyári BIOS beállításoknál is. Lehet kéne egy újratelepítést csinálni?

    Ez egy FX-8320-as CPU az ajánlott funkciók ki vannak kapcsolva tuninghoz kivéve CnQ jelenleg. (Volt már amikor tényleg minden ki volt lőve, az se használt.)

    Feszültség alapon, 4000MHz-en a CPU és 1600MHz-n a memória 1.65V-n az ajánlott beállításokkal (Memtest-el ezt is ellenőriztem már, nem hibáznak a modulok)

    A házam elvileg jól szellőzik, a proci volt már 4300-4600MHz-n is használva maximum 65C-n. Csak elkezdett kékhalálozni és újra kezdtem a teszteket, de ez a IBT program kiakaszt teljesen, régen mindig ezt használtam és jó is volt.

Új hozzászólás Aktív témák