Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • do3om

    addikt

    válasz Whysperer #56141 üzenetére

    Gondolom ezek a fantasztikus fejlesztések amik sokszor csak papíron jönnek irgalmatlan pénzeket emészt fel. Meg ugye meg is valósítják csak nem képesek rendesen elterjeszteni ez megint csak veszteség.
    Aztán jönnek itt is sokan az "okosok" hogy majd egyszer milyen jó lesz addigra meg a mérnökeik már kenyéren is vízen fognak élni, erre persze nem gondolnak az "okosok" hogy költünk aztán majd 5 év és lesz valami, addigra kifekszik a vállalat. Hiába örülhetünk hogy már valami lassan beérik a sok próféciából ha azóta csak veszteség veszteség hátán az egész. Nagyon jó az előre mutató fejlesztés csak kel hozzá anyagi háttér amivel elvagy amíg bejön, Ők meg elég sokat tettek fel erre a dologra. Még jó hogy a VGA rész (talán hála az Ati-nak) marad a valóságban.
    Gondolj bele ha nincs neki a konzol, a VGA még jó de az már nem bírná egymaga ezt a sok rendkívül jövőben talán megtérülő fejlesztőcsapatot eltartani.

    Én valahogy így képzelem hogy e miatt elégé meglehet szorulni anyagilag egy ekkora cégnek is. Nem nehéz elherdálni a sok Konzol bevételt az "innovációra" (ez a szó minden AMD cikkbe ott van, ennyit tudnak felmutatni, csak ebből nincs pénz, el is kéne adni)

    [ Szerkesztve ]

    Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A

Új hozzászólás Aktív témák